Verlang je naar een uitgeruste ochtend, omringd door een landelijke sfeer terwijl je geniet van een vers kopje koffie of thee? Bij Klaartje Kip ben je aan het juiste adres. Hier heb je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je ontbijt klaarmaakt, met een vers gelegd eitje in onze praktische en ruime keuken.

Je hebt 2 verdiepingen tot je beschikking met op de bovenverdieping 2 slaapkamers. Mocht traplopen moeilijk zijn vanwege mobiliteitsproblemen, maak je dan geen zorgen; er is een lift beschikbaar die je in een mum van tijd naar boven brengt. De ruime kamers met comfortabele boxsprings bieden een prachtig landelijk uitzicht.

Overdag kun je de omgeving verkennen door te wandelen, fietsen, golfen of winkelen in de nabijgelegen steden Enschede , Oldenzaal en Gronau.Voor de golfliefhebbers ligt golfbaan het Sybrook aan de overkant, waar je zelfs een hole in one kunt slaan!

Overdag kun je de omgeving van Klaartje Kip verkennen door te wandelen, fietsen, golfen of winkelen in de nabijgelegen steden Enschede , Oldenzaal en Gronau. Voor de golfliefhebbers ligt golfbaan het Rijk van Sybrook aan de overkant.

Bij Klaartje Kip kun je optioneel kiezen voor een ontbijt. Geef dit aan tijdens de boeking en wij zorgen voor een compleet ontbijt dat je op elk gewenst moment zelf kunt bereiden.

De locatie

B&B Klaartje Kip Oldenzaalsestraat 993 7524 AD Enschede Route naar locatie