De Bagels & Beans ligt op de looproute van het Centraal Station naar de Oude Markt en is een echte hotspot. De trotse eigenaren Rob en Betsie verwelkomen je graag in hun vestiging.

Even een echt lekkere koffie halen voordat je de trein in stapt? Bijkomen van het winkelen met een spetterverse sap? Vrienden ontmoeten, studeren, een zakelijke bespreking of gewoon even lekker rustig genieten van de relaxte sfeer? Het kan en mag allemaal.

Wat wordt het..de knapperige bagel 'rookkippetje', de vegetarische gegrilde courgette & mozzarella di bufala bagel, de bospaddenstoelen kroketjes met truffelmayonaise?

Of toch zin in iets zoets.... onze nieuwe pastel de nata, dadeltaart, cheesecake of porridge of nootgeval?

De menukaart is nu ook aangevuld met groente- & champignonballetjes en de Bagel tapas. Nieuwe stijl, nieuwe menukaart, zelfde collega's, zelfde kwaliteit en sfeer. Kom langs en ontdek het zelf.

Door de week al vanaf 08.30 uur 's ochtends geopend!

Liefs uit Enschede – Bagels & Beans

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Zij zijn allebei verliefd op de stad en vonden dat Enschede schreeuwde om Bagels & Beans. Wat zij het liefste van Enschede vinden? Natuurlijk elkaar en alle mooie mensen die het al jaren voor hen mogelijk maken.

Daarnaast vinden ze het "Liefs uit Enschede" team ook de liefste, vanwege dit mooie initiatief.

De locatie

Bagels & Beans Korte Hengelosestraat 33 7511 JA Enschede Route naar locatie

Parkeren

Parkeer Garage Stationsplein Brammelerdwarsstraat, Binnensingelgebied 6 7511 JD Enschede Route naar parkeerplek