Img 20180207 Wa0020

BED & BREAKFAST MIEKE

Een rustige B&B in Zuid-Enschede.

Bed & Breakfast Mieke ligt nabij het prachtige natuurgebied het Rutbeek. Daarnaast is er ook een goede verbind...

Lees verder
Kafmolenhoek 37

Bed & Breakfast Mieke ligt nabij het prachtige natuurgebied het Rutbeek. Daarnaast is er ook een goede verbinding naar de binnenstad.

Aan de rand van Enschede in de zuidelijke wijk Helmerhoek is deze nieuwe Bed& Breakfast gevestigd, waarin je een geheel zelfstandige ruimte, bestaande uit slaapkamer met TV en ontbijtgelegenheid, kastruimte en eigen badcel met bad, douche en toilet ter beschikking heeft. De B & B heeft een eigen ingang.

Eveneens kun je gebruik maken van de zonnige tuin. De ruime tuin is geheel inkijkvrij, heeft de beschikking over een vijver, een tuinset bestaande uit tafel en 6 stoelen, alsmede een zonnewering waaronder het bij erg warmweer goed toeven is. De Bed & Breakfast is rustig gelegen aan de rand van de wijk "Helmerhoek" en in de onmiddellijke nabijheid van een prachtig natuur- en wandelgebied en het Recreatiepark Het Rutbeek.

Op korte loopafstand bevindt zich de buslijn voor vervoer naar de binnenstad van Enschede, van waaruit je natuurlijk de aaneengesloten winkelstad, uitgaans- en cultuurcentra kunt bezoeken, maar ook kunt uitwaaieren over geheel Twente.

Dat kan echter ook zonder bus, want je hebt vrijelijk de beschikking over een dames- en herenfiets.

Bij Mieke zullen ze ervoor zorgen dat je de beschikking krijgt over beschrijvingen van fietsroutes en highlights van zowel Enschede als ook Twente in zijn geheel.

Onze prijs: € 65 per overnachting inclusief een uitgebreid ontbijt!

Contact

Bed & Breakfast Mieke

Kafmolenhoek 37

7546KW Enschede

+31 53 433 09 73

www.bedbreakfastmieke.nl/

Route plannen

Locatiegegevens

1 Bed & Breakfast Mieke
Kafmolenhoek 37
7546KW Enschede