De Oekepoek Bed & Breakfast aan de Heutinkstraat 80 heeft een eigen opgang en eigen parkeerplaats. De Heutinkstraat is op enkele minuten lopen/fietsen van het centrum van Enschede.

De kamer biedt ruimte aan maximaal 4 personen. Er staat een tweepersoonsbed. Er kunnen op aanvraag 2 extra personen overnachten in de kamer tegen een meerprijs. De kamer beschikt over een eigen zitje, eettafel, bureau, Nespresso-apparaat, waterkoker en koelkast. De wifi is gratis.

De kamer is ruim opgezet en luxueus huiselijk ingericht en beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Uiteraard ligt er een handdoekenset voor je klaar.

De tijd van aankomst wordt van tevoren afgesproken. Inchecken kan dagelijks (na 15.00 uur en op afspraak) en je kunt 1 of meerdere dagen van de kamer gebruik maken. Op de dag van vertrek dien je de kamer om 11.00 uur te hebben verlaten. Eventueel is een later tijdstip na overleg mogelijk.

Ontbijt is natuurlijk ook mogelijk.

Liefs uit Enschede – Bed & Breakfast Oekepoek Heutinkstraat

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Paulina is samen met haar man de trotse eigenaar van Bed & Breakfast Oekepoek, (Walstraat en Heutinkstraat) en restaurant Smuls. Ze is geboren en getogen Enschedese die echt van haar stad houdt. Bij het woord "liefste" denk ik aan mijn moeder. Ze is te jong overleden en haar droom was het hebben van een eigen bedrijfje. Door voor mezelf te beginnen maak ik een beetje haar droom waar en heb de Bed & Breakfast haar naam gegeven; mijn moeder heette Oeke.

De locatie

Bed & Breakfast Oekepoek Heutinkstraat Heutinkstraat 80 7512GN Enschede Route naar locatie