De naam zegt het al: uniek. Dat is deze sfeervolle bed en breakfast zonder meer! Robin en Monique bieden je graag de ruimte voor een gezellig, comfortabel en gastvrij verblijf. Voel je thuis bij B&B Unique.

B&B Unique is een zeer ruim, origineel pakhuis uit 1919 en bevindt zich in het groen, grenzend aan het Volkspark en toch op loopafstand van het centrum.

Ervaar de landelijke sfeer van Bed and Breakfast Unique in Enschede. Waar deze B&B zich écht door onderscheidt? B&B Unique is gelegen op een hele gunstige locatie in de stad waardoor jij binnen no-time bij de leukste Twentse hotspots bent.

Op deze centrale plek zijn de meest uiteenlopende voorzieningen bij de hand. In de nabijheid vindt je onder meer het Medisch Spectrum Twente, Het Wilminktheater, Muziekcentrum Enschede, de Oude Markt en omliggende straten voor sfeervol uitgaan, winkels van klein tot groot en natuurlijk de alom bekende markt. Binnen 1,8 km bezoek je Rijksmuseum Twente. Universiteit Twente en het bruisende stadion van FC Twente ‘de Grolsch Veste’ liggen op zo’n 3 kilometer verwijderd van de bed en breakfast. Wil jij een rondleiding maken door de Grolsch-brouwerij of een bezoek brengen aan het attractiepark de Waarbeek in Hengelo? In de omgeving kun je uitstekend fietsen, dus binnen 5 km kun jij hier zijn!

De accommodatie is voorzien van alle gemakken die nodig zijn om je thuis te laten voelen. Het verblijf biedt een uitzicht op de achtergelegen tuin waar jij op het zonneterras kunt genieten van de Twentse zon. Daarnaast is de bed en breakfast voorzien van een airconditioning, zodat je ook tijdens de zomermaanden koel kunt verblijven. B&B Unique voorziet handdoeken, beddengoed, een flatscreen-tv, een barbecue en ’s ochtends word je op je wenken bediend wanneer je wakker word met een continentaal ontbijt.

De bereikbaarheid per auto is opvallend goed, mede dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de rondweg rond het stadshart en de snelle aansluiting op de A35.

B&B Unique heeft alles wat je nodig hebt om je comfortabel te voelen. Ervaar nu zelf de Twentse gastvrijheid en reserveer jouw volgende verblijf hier.

De locatie

Bed & Breakfast Unique Tweede Emmastraat 10 7513 CZ Enschede Route naar locatie