Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
BB Usselo

BED & BREAKFAST USSELO

Een B&B in het prachtig dorpje Usselo, ten westen van Enschede. Een unieke locatie, met veel mogelijkheden voor de gasten in het gemoedelijke Twentse landschap.

De accommodatie ligt op zo'n 5 kilometer van de bruisende binnenstad van Enschede. Hier vind je een uitgebreid...

Lees verder
Haaksbergerstraat 984

De accommodatie ligt op zo'n 5 kilometer van de bruisende binnenstad van Enschede. Hier vind je een uitgebreid scala aan winkels, van kleine boetiekjes tot aan de grote bekende merken.

Zoek je liever de rust op? B&B Usselo biedt de mogelijkheid om (tegen betaling) fietsen te huren, zodat je het prachtige Twente landschap zelf kunt verkennen. Ook is het mogelijk om de omgeving te paard te ontdekken.

De B&B beschikt over twee kamers met ieder een ander thema. De Zonne-kamer, die de naam dankt aan de zonnestralen die 's zomers voor een mooie sfeer zorgen. Door de openslaande deuren is het mogelijk om vanuit de kamer direct toegang te krijgen tot de tuin, waar je prachtig uitzicht hebt over de weilanden.

De Gras-kamer, zo groen als gras, is ingericht met veel steigerhout meubelen en een eigen wastafel met een unieke wasbak uit de jaren 70.

Inchecken kan dagelijks vanaf 16:00 uur. Op de dag van vertrek dien je de kamersleutel(s) uiterlijk om 11:00 uur in te leveren. Indien beide kamers verhuurd zijn wordt de badkamer gedeeld.

Openingstijden

Contact

Bed & Breakfast Usselo

Haaksbergerstraat 984

7548 PC Enschede

+31 6 40839594

www.benb-usselo.nl/

[email protected]

Boek nu

Route plannen

Locatiegegevens

1 Bed & Breakfast Usselo
Haaksbergerstraat 984
7548 PC Enschede