Laat je kindje bij Bieboe lekker ontspannen door middel van hydrotherapie en massage onder professionele begeleiding.

Bieboe Baby Spa gebruikt een vorm van hydrotherapie, genaamd floaten, wat vele voordelen biedt voor kindjes die last hebben van o.a. reflux, darmkrampjes maar ook om de motoriek te verbeteren.

Met speciale ozon baby baden, waar de baby's in rond gedobberd kan worden. Ozon heeft als functie dat het water gezuiverd wordt en heeft ook een verzachtende werking op de gevoelige huid zoals bij baby eczeem. Het water is op een temperatuur van 35 à 37 graden, is gezuiverd en heeft geen chloor of chemicaliën.

Na de behandeling kunnen ouders er nog voor kiezen om een mini workshop babymassage te nemen. De massage wordt voorgedaan op een babypop, waarna de ouders de baby masseren. Hierdoor leren de ouders massagetechnieken die ze later thuis ook nog kunnen gebruiken.

Bieboe Baby Spa Enschede is toegankelijk voor ouders met een baby tot en met 1 jaar.

Kom nu ook genieten van een fijne MAMA-behandeling!

Voor Mama is er nu ook wat te beleven bij Bieboe! Zo kun je fijn genieten van een ontspanningsmassage, ideaal voor wanneer je bevallen bent en er eventjes tussen uit wil, maar ook wanneer je al wat oudere kinderen hebt. Tijdens deze behandeling waan je je even in een rustige omgeving zodat je weer tot jezelf kunt komen.

De Mama Treatments bestaan uit verschillende behandelingen, te denken aan zwangerschapsmassage, verschillende ontspanningsmassages, gezichtsbehandelingen en zelfs een ultiem verwenarrangement waar je een gezichtsbehandeling en massage krijgt! Dus alles voor de mama to be, of de pas bevallen moeder, of de vrouw die al een langere tijd moeder is.

Enschede Cadeaukaart

Bieboe Baby Spa is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

Bieboe Baby & Mama Spa Minkmaatstraat 136 7514 EG Enschede Route naar locatie