Favorieten
Nederlands
Sluiten
Bosbessenkwekerij enschede

BOSBESSENKWEKERIJ LA FRANCAISE

Willemsbeekweg 5
Vandaag gesloten

In de zomer verkopen ze reuzenbosbessen en andere producten. Ook kun je zelf aan de Kwekkeboomweg (de Broekheurne), in een omgeving waar de stilte nog de boventoon kan voeren, mooie dikke blauwe bessen plukken, zoveel als je wilt.

Het bosbessenveld is voor iedereen goed toegankelijk. De bessen groeien aan struiken van gemiddeld twee meter hoog. Zowel groot als klein kan zonder veel moeite plukken. Als je de poort binnenkomt, zal iemand uitleggen waar en hoe je het best kunt plukken.

Bij veel regen worden mogelijk de openingstijden c.q. plukdagen aan de Kwekkeboomweg aangepast; het is raadzaam in die situaties even van te voren te bellen.

Tijdens het plukseizoen, circa half juli tot (en met) september geopend aan de Willemsbeekweg, op maandag t/m vrijdag van 09:00-18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Aan de Kwekkeboomweg zijn ze geopend van 09:00-16:00 uur tijdens plukdagen en tijdens eventuele verkoopdagen.

Buiten het plukseizoen is de locatie Willemsbeekweg elke vrijdag geopend van 09:00-17:00 uur. Dan kan je het hele jaar ingevroren bessen kopen, net zoals jams, sap en siroop. Ook staat EKO-Twente er dan met een ruim aanbod van biologische groenen, fruit, vlees en meer.

Wanneer

  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:00

Contact

Bosbessenkwekerij La Francaise

Willemsbeekweg 5

7545PA Enschede

+31 6 29122375

www.bosbessenkwekerij.nl

[email protected]

Waar

1 Bosbessenkwekerij La Francaise
Willemsbeekweg 5
7545PA Enschede