Bij Sprakel eten & drinken ben je op de juiste plek voor onder andere een kop koffie, heerlijk ontbijt en een gezellig diner!

Sprakel, een heerlijke plek voor een vroeg ontbijt, snelle gezonde lunch, zakelijk diner, gezellig hapje eten met familie en vrienden of als locatie voor een borrel/vergadering.

Een kop koffie met een krant op de vroege ochtend, een ontbijt met een vriendin, een heerlijke salade in de middag, een gezellig diner of uitgebreid genieten van tapas! Beleef Sprakel… voel je thuis!

Vergaderen bij Sprakel betekent even weg van de drukte, lekker centraal gelegen en gratis parkeren. De verschillende kamers zijn geschikt voor diverse doeleinden. Alle ruimtes beschikken over een groot LCD scherm, wifi en naar wens gebruik van laptop en flip-over. Gedurende de vergadering verzorgen we naar wens koffie/thee, iets lekkers bij de koffie, een stevige lunch en/of borrelarrangement.

Sprakel eten & drinken heeft ook een ijssalon genaamd Sprakel IJs & Zo.

Enschede Cadeaukaart

Café Sprakel is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

Sprakel eten & drinken Dorpsstraat 137 7524CH Enschede Route naar locatie