Bij Carlina's Restaurant worden authentieke Zuid-Amerikaanse gerechten geserveerd, die ambachtelijk zijn gemaakt op basis van oude recepten van indianen.

Bij Carlina's proef je de heerlijkste Zuid-Amerikaanse gerechten, bereid op een ambachtelijke manier. Carlina’s is meer dan alleen een restaurant; het is een stukje Zuid-Amerika in Enschede. Je maakt kennis met de Zuid-Amerikaanse cultuur. Onder het genot van authentieke en traditionele gerechten die ambachtelijk en vers voor je worden bereid volgens oude indianenrecepten en met tropische klanken op de achtergrond, waan je je in een ander continent.

Empanada's, fajitas, tamales, vlees- en visgerechten en andere specialiteiten uit dit werelddeel staan op de kaart. Kom van de Zuid-Amerikaanse keuken genieten in een passende sfeer.

Enschede Cadeaukaart

Carlina's is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Carlina's

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Sandra van Restaurant Carlina's heeft de kunst en de liefde voor het koken van haar moeder geleerd. Het restaurant draagt dan ook haar naam. Sandra is 17 jaar geleden samen met haar toen twee jarige dochtertje verhuisd van Cali (Colombia),een stad met 2,5 miljoen inwoners, naar Enschede. Ik ben hier gekomen omdat we hier meer kansen hebben en het vooral ook veilig is voor ons. Liefde is voor mij in alles wat ik doe en de mensen om me heen. Alles begint tenslotte met liefde!

De locatie

Carlina's Walstraat 69 7511GG Enschede Route naar locatie

Parkeren

Parkeer Garage Stationsplein Brammelerdwarsstraat, Binnensingelgebied 6 7511 JD Enschede Route naar parkeerplek