Concordia aan de Langestraat brengt kunst die wat bij je losmaakt.

In de expositieruimtes aan de Langestraat toont Concordia doorlopend exposities met werk van jonge kunstenaars en bewezen talenten. In verschillende disciplines geven de exposities een beeld van de status quo van de beeldende kunst in Nederland en de regio. Bij elke expositie worden evenementen georganiseerd, waaronder openingen, artist talks en rondleidingen. Alle exposities zijn gratis te bezoeken.

Kunst&Designwinkel en webshop

Concordia heeft op de locatie aan de Langestraat een Kunst&Designwinkel. Deze winkel is 'the place to be' als je op zoek bent naar een uniek en verrassend cadeau. Ook online kun je een groot deel van de unieke, verrassende en lokale items shoppen in de webshop. De producten worden persoonlijk bij je langs gebracht, dus er wordt alleen bezorgd in Enschede en omgeving.

Concordia filmtheater

Concordia is te vinden op twee prachtige locaties in de binnenstad van Enschede. Concordia aan de Oude Markt is hét filmtheater van Enschede waar je spraakmakende (inter-)nationale topfilms ziet.

Liefs uit Enschede – Kunst & Designwinkel Concordia

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede?

Jasmijn is manager van de Kunst & Design winkel Concordia aan de Langestraat. Jasmijn heeft de kunstacademie gevolgd en naast haar werkzaamheden bij Concordia ook nog zelfstandig ondernemer als modevormgever. Ik vind vooral de combinatie creatief-commercieel leuk aan mijn werk hier. Het accent van het assortiment in de winkel ligt op lokaal en design in combinatie met fairtrade producten . Bij het woord "Liefste" denk ik aan vrienden, familie en een plek waar je je thuis voelt.

De locatie

Concordia Langestraat Langestraat 56 7511HC Enschede Route naar locatie

Parkeren

Parkeer Garage Stationsplein Brammelerdwarsstraat, Binnensingelgebied 6 7511 JD Enschede Route naar parkeerplek