Geniet in de prachtige omgeving van Usselo van Bed & Breakfast Erve Kleef. Bekijk de moestuin en geniet van je eigen huisje.

De Boerderij stamt uit 1919 en is in 1967 ingrijpend gemoderniseerd. Er is veel gesloopt en daar waar mogelijk zijn de authentieke elementen hersteld. Tegelijkertijd is daarmee de boerderij van alle moderne comfort voorzien.Op het erf krijgen planten en bomen hun eigen plek. Zo is een moestuin aangelegd, een hoogstam boomgaard en zijn diverse hagen en houtsingels aangelegd.

In het vrijstaand huisje met openslaande terrasdeuren op het oosten, Wil's Paradise, genaamd, is slaapplek voor maximaal 2 personen en er staan 2 eenpersoonsbedden.

In de Bed & Breakfast heeft de huiskamer openslaande deuren en een privé terras op het zuiden.
De gezellige woonkamer is ingericht met een zit- en eethoek. De woonkamer bevat tevens een kitchenette met koelkast, aanrecht en (inductie) kookplaat. kookgerei, waterkoker, koffiezetapparaat etc. Het terras is ingericht met een 4-persoons tuinstel. Er is hier slaapplek voor maximaal 2 personen

Geniet van een heerlijke vakantie in het Gastenverblijf. Gratis Wifi en tv, eigen parkeerplaats en wasmachine en droger zijn onder andere inbegrepen in het verblijf. Er is hier slaapplek voor maximaal 6 personen en er staan 1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden.

De locatie

Erve Kleef Helmerstraat 420 7546PD Enschede Route naar locatie