Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
erve kleef enschede

ERVE KLEEF

In de prachtige omgeving van Usselo, nabij Enschede kun je ontspannen in Erve Kleef, een mooie Bed & Breakfast in de natuur.

Geniet in de prachtige omgeving van Usselo van Bed & Breakfast Erve Kleef. Bekijk de moestuin en geniet van je...

Lees verder
Helmerstraat 420
90.00

Geniet in de prachtige omgeving van Usselo van Bed & Breakfast Erve Kleef. Bekijk de moestuin en geniet van je eigen huisje.

Het erf is in ontwikkeling waarbij planten en bomen hun eigen plek krijgen en de authentieke elementen op het erf zijn hersteld. Zo is een moestuin aangelegd, een hoogstam boomgaard en zijn diverse hagen en houtsingels aangelegd.

De Boerderij stamt uit 1919 en is in 1967 volgens de toen heersende opvattingen ingrijpend gemoderniseerd. Er is veel gesloopt en daar waar mogelijk zijn de authentieke elementen hersteld. Tegelijkertijd is daarmee de boerderij van alle moderne comfort voorzien.

Ze hebben een vrijstaand huisje met openslaande terrasdeuren op het oosten, Wil's Paradise, genaamd. Er is hier slaapplek voor maximaal 2 personen en er staan 2 eenpersoonsbedden. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief toeristenbelasting.

Daarnaast hebben ze de Bed&Breakfast waarbij de huiskamer openslaande deuren heeft en privé terras op het zuiden.
De gezellige woonkamer is ingericht met een zit- en eethoek. De woonkamer bevat tevens een kitchenette met koelkast, aanrecht en (inductie) kookplaat. kookgerei, waterkoker, koffiezetapparaat etc. Het terras is ingericht met een 4-persoons tuinset. Er is hier slaapplek voor maximaal 2 personen en er staat een boxspring. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief toeristenbelasting.

Geniet van een heerlijke vakantie in het Gastenverblijf. Gratis Wifi en tv, eigen parkeerplaats en wasmachine en droger zijn onder andere inbegrepen in het verblijf. Er is hier slaapplek voor maximaal 6 personen en er staan 1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. De prijs is op aanvraag.

Openingstijden

Wil's Paradise (max 2 pers.)€ 90.00
Bed&Breakfast (max 2 pers.)€ 95.00
Contact

Erve Kleef

Helmerstraat 420

7546PD Enschede

+31 6 24771548

ervekleef.nl/

[email protected]

Boek nu

Route plannen

Locatiegegevens

1 Erve Kleef
Helmerstraat 420
7546PD Enschede

erve kleef enschede
P1170289

Routes langs deze locatie