Focus is een jonge en dynamische dansschool, met als streven: leerlingen op een plezierige wijze, hoogwaardige lessen aanbieden.

Dansliefhebbers kunnen bij Focus! terecht voor Enschede's meest gevarieerde aanbod van lessen op het gebied van dans en beweging. Er zijn lessen voor kleuters vanaf 4 jaar (Kleuterdans), kinderlessen, een gemengd aanbod voor tieners en een variëteit aan lessen voor volwassenen. Focus! biedt de volgende lessen aan: Allstyle Street, ballet, Body & Mind, Boys Only, Freestyle Jazz, Kleuterdans, Kidsswing, Pop Show Musical Dans, Theaterdans, Total Workout

Focus! is er niet alleen voor de amateurdanser die een keer in de week voor een plezierige en sociale dansles komt. Focus! is er ook voor die extra gemotiveerde leerlingen, die meer willen leren en graag vaker dan een keer per week willen dansen. Er zijn lessen in allerlei leeftijdscategorieën zowel voor beginners, intermediate als gevorderde dansers. Ook werkt Focus! nauw samen met andere dansscholen in de omgeving. Speciaal voor die leerlingen die van dans hun beroep willen maken, kan er een specifiek trainingsrooster samengesteld worden, om je voor te bereiden op een carrière in de showbizz.

De dansstudio beschikt over twee ruime zalen die beiden voorzien zijn van een volledige spiegelwand. In studio 1 is er een dubbele barre aanwezig, die hoofdzakelijk voor balletlessen en technieklessen gebruikt wordt.

Voor en na de les kan er in de lounge gezellig (na)gekletst worden. Voor ouders is er de mogelijkheid om tijdens de lessen in de lounge te wachten onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers.

De locatie

Focus! Dansstudio Zuiderspoorstraat 7 7512AX Enschede Route naar locatie