Fotogalerie Objektief biedt een podium aan fotografen uit het binnen- en buitenland. Daarnaast worden fotografen uit de eigen regio gepromoot.

De Fotobond Afdeling Twente is nauw betrokken bij Fotogalerie Objektief. Veel fotografen uit de Twentse fotoclubs zijn actief als vrijwilliger. Jaarlijks wordt ruimte geboden aan vrijetijdsfotografen, die vaak bijzondere fotografie te bieden hebben.

De officiële openingen van de tentoonstellingen zijn vrij toegankelijk. De ontmoeting van fotografen en fotoliefhebbers is het uitgangspunt van deze openingen.

Liefs uit Enschede – Fotogalerie Objektief

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Alweer de 33e Liefs uit Enschede ondernemer! Bij Fotogalerie Objektief wordt nationale fotografie onder de aandacht gebracht door middel van exposities. Jan vindt het belangrijk dat er een podium is voor ervaren, maar ook talentvolle jonge Nederlandse fotografen. Vanaf 8 oktober wordt de 3e editie van de Fotomanifestatie Enschede gehouden met het thema "Walk-in Worlds". Het liefste ontmoet Jan mensen en praat hij over het werk van de exposanten.

De locatie

Fotogalerie Objektief Walstraat 33 7511GE Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek