Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Frank & Charlie Enschede

FRANK & CHARLIE

Een hippe en (h)eerlijke hotspot in de binnenstad.

Je kunt hier de hele dag door ontbijten, lunchen of iets daartussenin.

Lees verder
Windbrugstraat 12
Gesloten

Je kunt hier de hele dag door ontbijten, lunchen of iets daartussenin.

Maak kennis met Frank en Charlie. Zij kleuren graag net even buiten de lijntjes. Omdat ze willen verrassen. Ze gaan niet voor standaard smaakcombinaties, kopjes koffie, service of interieur. Zij maken het gewone, buitengewoon! Ze brengen kleur & plezier en gaan net dat stapje verder. Doe jij mee?

Speciaal voor iedereen die gek is op speciale kopjes koffie, heerlijk eten en grenzeloze gastvrijheid.


Liefs uit Enschede - Frank & Charlie

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Deze verrassende en hippe ontbijt en koffiebar bevindt zich sinds eind september in een rauw straatje waar je eigenlijk eerder nooit kwam, maar die altijd al midden in de binnenstad zat. Een straatje dat inmiddels niet meer te missen is. De rauwheid van deze eerst nog onbekende straat hebben eigenaren Leonie en Nicky doorgetrokken in de stijl van het pand en interieur. Het is een kleurrijk geheel geworden, waar geen enkele hoek saai is. Hier voel je je thuis, maar dan ook écht thuis. Kom je voor een heerlijk ontbijt (ook op zondag trouwens, tip!), een spelletje spelen met daarbij uitgebreide koffie en de lekkerste taartjes of voor een net iets andere lunch dan ergens anders? Dan zit je hier goed.

Het concept dat eigenaren Leonie en Nicky bieden is nieuw in Enschede. Dat maakte het voor hen een spannende stap om vanuit Delft weer terug naar Enschede te komen. “Deze plek is de 2.0 versie van onze eerdere zaak in Delft geworden en werd gelukkig, sinds de komst, erg omarmd door de Enschedeërs. Het was heel spannend voor ons om vanuit het Westen weer terug te komen, maar we zijn blij verrast door de reacties op Frank & Charlie vanuit onze bezoekers" vertelt Leonie, die zelf geboren is in Enschede.

Waarom deze ontbijt en koffiebar niet vernoemd is naar de eigenaren Leonie & Nicky? Dat komt, zoals zij zelf aangeven, omdat het niet om hen draait. Als je hier op bezoek komt moet het voelen alsof je bij vrienden op visite komt die net dat stapje extra voor je zetten. En dat concept is helemaal uitgepakt zoals ze het voor zich zagen. De persoonlijke touch, het verrassen van klanten, net die extra informatie geven en iets anders doen dan de rest, is dan ook het liefste wat ze doen.

Wat Leonie en Nicky hopen voor de toekomst? Dat er nog veel meer soortgelijke horecazaken als deze komen. Ze hopen in de toekomst mee te kunnen bouwen aan een steeds mooier wordend Enschede. Met hierin ruimte voor innovatie en inspiratie. De steeg waar je Frank & Charlie vindt, is nu al bijna niet meer te missen, maar dat zien Leonie en Nicky zich nog flink uitbreiden in de toekomst.

Openingstijden

 • Maandag
 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag
 • Zondag
 • Gesloten
 • Gesloten
 • 08:30 - 17:30
 • 08:30 - 17:30
 • 08:30 - 17:30
 • 08:30 - 17:30
 • 08:30 - 17:30

Contact

Frank & Charlie

Windbrugstraat 12

7511 HR Enschede

053-2005661

www.frankencharlie.nl/

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Frank & Charlie
Windbrugstraat 12
7511 HR Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Frank en Charlie - Liefs uit Enschede
Frank & Charlie Enschede 1
Frank Charlie klein 101
Frank Charlie klein 99
Frank Charlie klein 98
Frank Charlie klein 89
Frank Charlie klein 73
Frank & Charlie Enschede 2