Betreed de wijde wereld van FunZone. Hier zijn jij en je vriendjes aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Enschede. Dat betekent heel veel avontuur!

Ontdek hier de leukste spellen en attracties in alle hoeken en gaten! In deze wijde wereld beleven kleine ontdekkers een hoop spannende avonturen! Okke en Pi staan bovendien al op jullie te wachten in FunZone. Zij willen jou en je vriendjes graag vergezellen op jullie nieuwste avontuur. FunZone Enschede bestaat uit een speeltuin, trampolinepark en Glow Minigolf.

Speeltuin
Voorheen Avontura, nu de grote speeltuin van FunZone! Dit is de grootste indoorspeeltuin met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Er zijn allerlei speelpleinen, allemaal met hun eigen thema! Okke & Pi staan al op je te wachten, ga je mee op avontuur? Er is van alles te doen, zoals klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Let op: sokken zijn verplicht.
Kijk hier voor meer informatie over de speeltuin.

Trampolinepark
Dit trampolinepark was voorheen Krazy Kangaroo. Dit trampolinepark is er voor iedereen: voor beginnende tot gevorderde trampolinespringers, begeleiders én toeschouwers. Leef je uit in de verschillende area's en oefen de coolste tricks. Zo is er een freejump area, ninja parcours, foam pit, slackline en nog veel meer.
Kijk hier voor meer informatie over het trampolinepark.

Glow Minigolf
Sla jij een hole-in-one? Deze indoor midgetgolfbaan met 15 holes is alleen verlicht door blacklight. Leuk om te doen met je familie, vrienden of met je date. De banen, obstakels en de golfballen geven ook licht, waardoor het een uniek potje midgetgolfen wordt!
Kijk hier voor meer informatie over glow minigolf.

Fun Bowling
Gooi jij strikes in een speciale setting? Met lichtprojecties op de baan kun je in verschillende thema's en spelvormen bowlen. Voor kinderen kunnen er bumpers worden ingesteld. Het dragen van bowlingschoenen zal hier niet nodig zijn.
Klik hier voor meer informatie over Fun Bowling.

Na het spelen lekker eten? Dat is natuurlijk ook mogelijk! In het restaurant serveren ze de lekkerste snacks en burgers. De kaart is erg uitgebreid, dus er is voor ieder wat wils! Handig: je kunt er gratis parkeren en er is wifi.

De locatie

FunZone Enschede De Reulver 120 7544 RT Enschede Route naar locatie