Ontdek de ervaring van glow in the dark midgetgolf. Speel op de spectaculaire 18 holes golfbaan met prachtige decorstukken, het leuke minigolfspel. Alle wanden en vloeren zijn hierbij uitgelicht met blacklights.

De vele hindernissen dagen je elke keer weer uit om een hole in one te slaan. En met de speciale 3D brillen wordt het spel nog uitdagender en lijken alle muurschilderingen en de vloeren diepte te hebben.

Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin, maar ook als leuk bedrijfsuitje inclusief een hapje en drankje. Het thema van de 18 holes baan is "een avontuurlijke reis". Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor en je ontdekt vanuit de onderwaterwereld met prachtige decorstukken een spannend jungle-eiland waar je steeds meer resten van inheemse bewoners ontdekt.

De baan, decorstukken en vloeren en wanden zijn op een bijzondere wijze uitgelicht door fluorescerende blacklights. De Glowgolf beleving wordt nog groter als je gebruik maakt van de speciale 3D brillen. Ze zorgen voor een extra dimensie in vloeren, wanden en decorstukken en ook het spel wordt een stukje moeilijker. Elke hole heeft weer zijn eigen hindernissen die je uitdagen om een hole in one te slaan.

De locatie

Glowgolf Enschede J.J. van Deinselaan 30a 7541 PE Enschede Route naar locatie