Zoek je iets lekkers om jezelf mee te verwennen? Of heb je een cadeautje voor een bijzondere gelegenheid zoals geboorte, slagen of verjaardag nodig?

Bij Jamin vind je het lekkerste snoep, chocolade, ijs, koek, noten en cadeaus. Jamin heeft een ruim assortiment aan lekkernijen.Je vindt hier dus altijd iets lekkers. Jamin is niet voor niets dé snoepwinkel van Nederland.

Zuurstokken, zuurtjes, lolly's, schepsnoep, puntzakken drop en snoep, traktatiezakjes en snoep voor kinderen. Maar ook lekkers voor bij de koffie of een high tea zoals petit fours, chocolade bonbons en truffels, mini stroopwafels en een heerlijk assortiment en noten en crackers. Voor chocoladeliefhebbers heeft Jamin de beste kwaliteit chocolade in de vorm van chocolade repen, tabletten, truffels en smeltchocolade. Kattentongen, caramel krakelingen, chocolade flikken, handgemaakte bonbons en niet te vergeten de beroemde Jamin pindarotsen. Een uitgebreide keuze aan snoep uit het buitenland, bijvoorbeeld Amerika, ligt ook in de schappen. Dus kom langs. Zeker weten dat je niet met lege handen naar buiten komt.

De locatie

Jamin Raadhuisstaat 1-3-5 7511 HJ Enschede Route naar locatie

Parkeren

Q-Park Enschede Zuidmolenstraat, Binnensingelgebied 1 7511 NJ Enschede Route naar parkeerplek
 - Uit in Enschede