Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
jazzpodium de tor enschede

JAZZPODIUM DE TOR

Jazzpodium de Tor is één van de oudste, en ook de gezelligste, jazzclubs van Nederland.

Al bijna vijftig jaar is Jazzpodium de Tor gevestigd in het karakteristieke pandje aan de Walstraat in Ensched...

Lees verder
Walstraat 21
Bekijk de agenda

Al bijna vijftig jaar is Jazzpodium de Tor gevestigd in het karakteristieke pandje aan de Walstraat in Enschede. Zo’n beetje alle jazz coryfeeën van de wereld op het kleine, maar gezellige podium van De Tor gestaan.

Jazzpodium de Tor in Enschede bestaat dit jaar 48 jaar en is daarmee één van de oudste jazzclubs van Nederland. En al die tijd zijn ze gevestigd aan het karakteristieke pand aan de Walstraat in Enschede. Een bijzonder pandje, daar is iedereen het over eens. Binnen heerst nog een beetje de sfeer van een jeugdhonk uit de tachtiger jaren. Niet dat de tijd er heeft stilgestaan, nee, het is meer dat de tijd er geen vat op krijgt. Dat zit ‘m vooral in de sfeer in De Tor.

In die 48 jaar van het bestaan van de Tor, hebben zo’n beetje alle jazzlegendes van de wereld op het kleine maar gezellige podium in Enschede gestaan. En allemaal roemen ze de sfeer, de akoestiek, de ambiance en vooral het publiek in de Tor.

Dat publiek is, net als de musici, heel uiteenlopend. “Oude rotten en jonge honden”: van alle leeftijden, van allerlei pluimage. Student en pensionado, putjesschepper en advocaat: iedereen die openstaat voor nieuwe ideeën en verfrissende muziek voelt zich thuis in De Tor.

Openingstijden

Openingstijden afhankelijk van de activiteiten. Kijk voor alle activiteiten op de website of in onze agenda.

Contact

Jazzpodium de Tor

Walstraat 21

7511GE Enschede

www.jazzpodiumdetor.nl

Route plannen

Locatiegegevens

1 Jazzpodium de Tor
Walstraat 21
7511GE Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

jazzpodium de tor enschede 1
jazzpodium de tor enschede 2
jazzpodium de tor enschede 3
jazzpodium de tor enschede 4