Jouw Marktkraam is de plek als je opzoek bent naar zelfgemaakte kinderkleding, speelgoed met een tweede kans of vintage juweeltjes.

Bij Jouw Marktplaats kan jij opzoek naar pareltjes tussen de rekken of verkoopt Jouw Marktplaats je eigen juweeltjes. Wil jij je spullen een tweede kans geven of je eigen gemaakte creaties op de markt verkopen? Dan ben je bij Jouw Marktplaats op het juiste adres.

Huur je eigen kraam voor een vast bedrag per week en Jouw Marktplaats verkoop je spullen voor jouw. De volledige opbrengst van de verkoop is voor jou. Met meerdere kramen onder één dak biedt Jouw Marktkraam een gevarieerd aanbod om te kopen én om te verkopen. Er zijn altijd andere spullen te vinden en nieuwe kramen aangesloten.

Als je houdt van bijzondere en unieke koopjes is dit de plek waar je moet zijn. Nieuw of tweedehands en van kleding tot decoratie voor in huis. Met heel veel winkels onder een dak raak jij hier niet snel uitgekeken.

Liefs uit Enschede – Jouw Marktkraam

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Een week voordat de eerste lockdown werd afgekondigd in 2020, nam Miranda Jouw Marktkraam over. Een pittige start, maar toch was ze vastbesloten. Voor ze de stap maakte om de winkel te kopen, besloot ze eerst zelf een kraam te huren. Kijken hoe het proces gaat, of er veel zou worden gekocht en hoe de winkel voelt. Het voelde goed, er werd veel gekocht en het proces was makkelijk en leuk. Ze was overtuigd.

Als je er voor het eerst komt ontdek je letterlijk een winkel met ‘van alles wat’. Particulieren en zakelijke klanten kunnen een vak, krat, pallet, kraam of een tafel huren en daarop hun spullen verkopen. Een laagdrempelige manier om te verkopen én een heerlijke plek om te winkelen voor schatzoekers. Want pareltjes zijn er zeker nog te vinden, volgens Miranda. Sinds er een UPS-punt zit, ontdekken ook jongeren de winkel. Iedereen die binnen is wordt tóch verleid om even te gaan snuffelen. Daarnaast heeft Jouw Marktkraam ook een grote sociale waarde in de wijk. De koffietafel voorin de winkel fungeert als plek om te handelen, stickeren, kletsen, lachen en zelfs huilen. Miranda is er trots op dat ze met haar winkel iets kan betekenen voor de mensen in de buurt. Als we vragen wat ze in de toekomst nog zou willen hoeft ze niet lang na te denken: nog 100 jaar op deze manier blijven werken aan Jouw Marktkraam.

De locatie

Jouw Marktkraam Haaksbergerstraat 318 7513 EH Enschede Route naar locatie