Juwelier Koelink is sinds 1895 een familiezaak met een rijke historie in het juweliersvak. Ze helpen met alles op het gebied van horloges, sieraden, klokken, stenen, taxaties of andere juweliers gerichte zaken.

Juwelier Koelink bestaat uit twee fysieke winkels met allebei een eigen identiteit. De medewerkers zijn onder andere gediplomeerd taxateur, uurwerktechnicus, diamantair, edelsteenkundige of goudsmid. Ze proberen continue de voorraad met de meest up-to-date artikelen aan te vullen. Daarnaast is er recent een webshop geopend.

Al sinds 1895 is Juwelier Koelink hét vertrouwde adres in Oost-Nederland voor al je juweliersaankopen, reparaties, taxaties en adviezen. Juwelier Koelink is een dynamisch familiebedrijf waar alweer de vierde generatie aan het roer staat. Diens taak zal het zijn om de juwelierszaak met alle nieuwe mogelijkheden die de huidige tijd bied, als een bloeiende onderneming te behouden.

Service, kwaliteit en klanttevredenheid zijn kernwoorden die bij ons hoog in het vaandel staan. Zo beschikken wij over een service afdeling met mensen die meer dan 30 jaar ervaring met zich mee brengen. Wel zo vertrouwd!

Voor een zeer diverse collectie met exclusieve merken, van modern tot klassiek, ben je hier aan het juiste adres. Alle prijsklassen zijn vertegenwoordigd zoals onder andere Breitling, Omega, Seiko, Tissot, Michael Kors, Bron, Al Coro en Swarovski. Juwelier Koelink is officieel dealer van alle merken die zij verkopen. Je kunt er dan ook van op aan dat je een betrouwbaar product koopt met de bijbehorende garanties.

Daarnaast verkopen zij vele verschillende producten van parels tot gouden armbanden, van horloges tot zilveren bedels.

Enschede Cadeaukaart

Juwelier Koelink is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

Juwelier Koelink Haverstraatpassage 32-34 7511EW Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek