Deze camperplaats ligt aan de rand van Enschede en Lonneker in het landelijke gebied. Heerlijk rustig, maar toch dichtbij alle voorzieningen en met uitzicht over de weilanden en koeien. Kom één of meerdere dagen genieten.

Vakantie is tijd om écht te genieten. Genieten van rust, genieten van de ruimte en genieten van elkaar! Met trots heten Harald en Ellen je welkom op de Lonneker Es Overland- en camperplaats. De camperplaats bereik je via het grindpad links naast de prive toegang. Graag het prive terrein respecteren. Mooi daj d'r bint!

Er zijn 6 ruime camperplaatsen aanwezig met elektra aansluiting (16A). De camperplaatsen zijn geschikt voor campers tot 8 meter en een gewicht tot maximaal 5 ton.

Er is een nieuwe sanitair unit geplaatst met toilet, douche en wastafel. Bij de verzorgingsplaats kun je schoon water innemen, vuil water en cassettetoilet lozen.

Vroeger stonden de schapen in deze kapschuur. Na een grondige renovatie is dit nu het Proathoes geworden. De receptie en een plek om reisverhalen te delen.

De locatie

Lonneker Es Stegenkampweg 86 7524 DL Enschede Route naar locatie