In de geweldige sfeervolle winkel met 4.000 meter verkoopoppervlak zijn alle laatste trends op interieurgebied te vinden.

Toonaangevende merken op gebied van interieur, veel kennis van meubelen, woonaccessoires en trends in combinatie met service en klantgerichtheid zijn redenen om Maison Manon te bezoeken.

De prachtig ingerichte stijlkamers geven veel inspiratie op woongebied. Meubels zoals kasten, banken, fauteuils, tafels, eethoeken, maar ook woonaccessoires zoals lampen, vazen, kussens, kaarsen etc. vind je hier te kust en te keur.

Rivièra Maison is een merk met een sterke beleving, een ’way of life’ waar genieten een zeer belangrijk aspect is, waar een breed publiek een ‘feel good’ associatie mee heeft. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden. Inspiratie en ideeën zijn er bij de ‘man achter Rivièra Maison’ Henk Teunissen, in overvloed en worden opgedaan in grote wereldsteden maar ook in de landelijke Provence. Hiermee wordt een collectie neergezet die warmte uitstraalt en exclusief is, een van de peilers van Rivièra Maison.

Met woonaccessoires van Riverdale kun je eenvoudig je interieur steeds weer een andere uitstraling geven. Warm en behaaglijk in de winter, en fris en luchtig in de zomer. En dat altijd in de nieuwste kleuren en materialen.

De zijden bloemen van Silk-ka zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een en super natuurlijke uitstraling. Tot in detail wordt de pracht van de natuur nagebootst. Er zijn geen grenzen aan creativiteit en echtheid. Elk voorjaar en najaar presenteert Silk-ka een volledig nieuwe collectie, die past bij het modebeeld van het seizoen. De ontwerpen zijn van Hollandse bodem, de bloemen worden geproduceerd in China. Er wordt alleen gewerkt met de beste materialen, zodat kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd zijn.

Wil je je huis graag restylen maar weet je niet precies hoe je dit aan moet pakken? Het Maison Manon Styling Team helpt je graag om de juiste uitstraling te creëren. Met een paar kleine aanpassingen, ander kleurgebruik, nieuwe accessoires of juist met een complete make-over kan Maison Manon behulpzaam zijn. Een bezoek aan huis is mogelijk.

De locatie

Maison Manon Hengelosestraat 123 7514 AE Enschede Route naar locatie