Manchet is een winkel met herenaccessoires. Dit is een winkel die uitstekend past in de Haverstraatpassage, een van de oudste winkelstraten en vol met eigenzinnige unieke winkels.

In eerste instantie lijkt dat een ongewone combinatie, maar met de keuze van mooie en bijzondere accessoires vormt de kunst een prachtig samenspel. In Manchet is, in samenwerking met galerie Alafran uit Diepenheim, een wisselende expositie te bezichtigen en werk te koop van beroepskunstenaars uit verschillende landen.

Zo zijn er nu schilderijen van Puck Steinbrecher (Duitsland), Eyal Radwinowitz (Israel), Maurico Escobar (Colombia) en beelden van Jan Verschueren (België) tentoongesteld. De accessoires zijn vooral afgestemd op mannen, maar niet uitsluitend. Denk hierbij o.a. aan hoeden en petten, sjaals, stropdassen, tassen, schrijfgerei, verzorgingsproducten en natuurlijk manchetknopen.

Enschede Cadeaukaart

Manchet is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Manchet

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

In de gezellige Haverstraatpassage zijn ze een bijzondere winkel rijker: Manchet is in juli 2019 geopend. Enthousiast vertelt Artak over zijn mooie winkel. Met zorg kiest hij de kwalitatieve items die hij verkoopt. Van hoeden, tassen, pennen tot kunst... je kunt bij Manchet goed slagen voor een prachtig cadeau. Ook voor jezelf natuurlijk!

Er was nog geen winkel in Enschede die een combinatie van kunst en accessoires verkocht. Manchet is uniek in zijn soort. De winkel moet een aanwinst zijn voor de stad, aldus Artak. De stad, de straat en het pand dragen allemaal bij aan het totaalconcept van Manchet.

Bij liefs denkt Artak aan wat hij het allerliefste doet: iemand blij maken met een van zijn producten.

De locatie

Manchet Haverstraatpassage 58 7511 EX Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek