Bij Nienke's Cupcakes haal je de lekkerste cupcakes en muffins. Er is een standaardassortiment cupcakes en muffins, maar er zijn ook meer heerlijkheden te krijgen, zoals chocola.

Bij Nienke's cupcakes, muffins and more is de toonbank dagelijks gevuld met heerlijke cupcakes, muffins en meer lekkernijen. Ook kun je online je je bestelling plaatsen en deze in de winkel afhalen. Tevens is er de mogelijkheid om ter plekke je favoriete muffin te verorberen, onder het genot van een heerlijke cappucino, latte, thee of een ander drankje.

Kies uit heerlijke smaken cupcakes zoals red velvet-, banaan-chocola, witte chocolade-framboos of oreo. Voor de kinderen is er de koekiemonster cupcake. Ook suikervrije toppings behoren tot de mogelijkheden.

Enschede Cadeaukaart

Nienke's cupcakes is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.


Liefs uit Enschede – Nienke's

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Alweer de zevende ondernemer uit de serie "Liefs uit Enschede". Eigenaresse, cupcakedesigner en geboren en getogen Enschedese Nienke! Enschede had nog geen cupcakewinkel en daarom is Nienke begonnen met haar eigen winkeltje in de Korte Haakbergerstraat Nienke's. De lievelingscupcake van Nienke zelf is de chocolade fudge.

De locatie

Nienke's cupcakes Haverstraatpassage 74 7511EX Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek