Bij ONLY omarmen we de magie van de alledaagse mogelijkheden. Dat is onze filosofie: ONLY gaat om jou en om jou alleen.

Het unieke karakter zit in onze naam, in onze winkels en in onze collecties. Elk kledingstuk werd ontworpen vanuit het bijzondere ONLY-gevoel en kenmerkt onze ware identiteit, die een volwassen wending kreeg en focust op de kracht, het zelfvertrouwen en de stijl van de vrouw.

ONLY vertegenwoordigt heel wat takken van de modewereld. Eerst en vooral zijn we een modemerk met een ruimdenkende en internationale aanpak. Door naar de laatste trends te kijken, bepalen we bij ONLY onze eigen unieke interpretatie van mode, telkens met de verschillende modemomenten in het achterhoofd waarmee elke ONLY-vrouw geconfronteerd wordt. Daarom volgt onze productielijn steeds de laatste nieuwe trends. De ONLY-collecties kennen een unieke, echte en moderne identiteit en bieden aantrekkelijke stijlen met internationale klasse.

Naast het modemerk is ONLY ook een denimmerk. Het bloed in onze aderen is jeansblauw en denim is een voortdurende denkwijze. Daarom weerspiegelen alle ONLY-collecties de denim attitude, look en imago. De details en boordsels die op al onze stukken gevonden worden, versterken onze merkidentiteit nog meer.

Vul jouw innerlijke ONLY-meisjesgevoel aan met een moderne en vrouwelijke look.

De evolutie van ONLY
Het ONLY-merk kwam op de Deense markt in 1995. De eerste ONLY-winkel opende zijn deuren in Oslo Arkaden in 1997. In 1996 boorde ONLY ook de Chinese markt aan via de Bestseller Fashion Group China. Vandaag zijn er meer dan 1.100 ONLY-winkels in China.

ONLY werd een onafhankelijk merk binnen Bestseller Company in 2000. Met de lancering van de online winkel in 2008 maakte ONLY zijn intrede op de markt van de online handel.

Vandaag is ONLY een gevestigde en vermaarde winkelketen met meer dan 300 winkels in Europa en het Midden-Oosten en blijft het merk groeien. Het ONLY-merk wordt in meer dan 6.500 winkels verkocht en is aanwezig op 23 markten. ONLY maakt deel uit van het wereldwijde modebedrijf BESTSELLER.

De locatie

ONLY (Winkelcentrum Klanderij-Twentec) Klanderij 86 7511 HS Enschede Route naar locatie

Parkeren

Van Heekgarage Hendrik Jan van Heekplein, Binnensingelgebied 5811 7511 HN Enschede Route naar parkeerplek