Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
ONS Eten en drinken
Daghap, Nederlands

ONS ETEN EN DRINKEN

ONS biedt op twee intiem ingerichte etages, in een informele sfeer de meest smakelijke gerechten.

ONS is op dit moment gesloten wegens omstandigheden.

Lees verder
Walstraat 41

ONS is op dit moment gesloten wegens omstandigheden.

ONS eten&drinken is sinds september 2008 gevestigd aan de Walstraat in het centrum van Enschede op een steenworp afstand van de Oude Markt.

Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de monumentale Jacobuskerk en het bijbehorende parochiehuis. Het pand van ONS eten&drinken heeft door de jaren heen heel wat functies gekend maar het oude karakter van het pand is in al die jaren gelukkig goed bewaard gebleven.

ONS biedt op twee intiem ingerichte etages, in een informele sfeer de meest smakelijke gerechten. ONS werkt uitsluitend met dagverse groenten en fruit, het meest malse vlees en net-niet-zelf-gevangen vis. Alle gerechten worden vers bereid in eigen keuken, van de tournedos tot en met de mayonaise bij de zelf gesneden friet. Er wordt bij ONS meer en meer gewerkt met streek- en/of biologische producten en de menukaart verandert regelmatig van samenstelling om mee te kunnen gaan met de seizoenen en de wensen van de gasten. De menukaart biedt ook voor de vegetariƫr en de veganist veel opties en ze denken graag mee in geval van een dieet, intolerantie of een allergie.

ONS heeft naast een goede wijnkaart, met alle wijnen die per glas te bestellen zijn, ook een zeer uitgebreide bierkaart met meer dan 85 verschillende bieren, van voornamelijk Nederlandse craft beer brouwerijen, voor de echte bierliefhebber!

Kom ONS ontdekken!

Contact

ONS Eten en Drinken

Walstraat 41

7511 GG Enschede

+31 53 4323293

www.onsetenendrinken.nl

[email protected]

Bekijk het menu

Route plannen

Locatiegegevens

1 ONS Eten en Drinken
Walstraat 41
7511 GG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Van Heekplein
Hendrik Jan van Heekplein 5811
7511 HN Enschede

1642
Img 6289