Favorieten
Nederlands
Sluiten
Oriental Sensation

ORIENTAL SENSATION & SENSATION SALSA

Dansen op z'n Oosters

Oriental Sensation verzorgt buikdansshows, buikdansworkshops, buikdans- en zumbalessen. Sensation Salsa is ge...

Lees verder

Oriental Sensation verzorgt buikdansshows, buikdansworkshops, buikdans- en zumbalessen. Sensation Salsa is gespecialiseerd in het geven van Salsa workshops.

Buikdans is een sierlijk en vrouwelijke dans, en is heel zeer gezond voor lichaam en geest. Buikdans vermindert nek-, rug- en ademhalingsklachten, verhoogt ontspanning van lichaam en geest.
Zumba betekent letterlijk: snel bewegen en veel lol hebben. Met zumba combineer je ontspanning en training met lichaamsbeweging op swingende opzwepende muziek van o.a. merengue, salsa, samba, reggaeton en cumbia. Zumba is goed voor conditie verbetering, spierversteviging en afslanken! Het zijn geen ingewikkelde danspasjes. Zumba is geschikt voor iedereen die graag beweegt op swingende muziek.

Sensation Salsa is gespecialiseerd in het geven van Salsa workshops. Laat je in tropische sferen brengen op swingende salsa muziek, en beleef vooral veel plezier met deze ritmische en vrolijke dans. Met Lady Salsa leer je mooi en sierlijk salsa dansen zonder partner, met leuke pasjes en vrouwelijke bewegingen. Lady salsa is geschikt voor jong en oud.

Naast deze lessen verzorgen Oriental Sensation en Sensation Salsa ook entertainment en workshops op grote en kleine feesten zoals personeelsfeesten, bruiloften, restaurants, culturele aangelegenheden, buurtfeesten en vrijgezellenfeesten.

Contact

Oriental Sensation & Sensation Salsa

+31 6 30965599

www.orientalsensation.nl

[email protected]

Route plannen

1 Oriental Sensation & Sensation Salsa

P1040202