Paddy’s Enschede: bar, tapasbar en dancing, alles onder één dak! Paddy’s aan de Oude Markt is een begrip in Enschede op het gebied van uitgaan.

Voor een kopje koffie, thee, bedrijfsborrel, lunch, tapashapje of diner. Overdag is Paddy's een gezellige plek voor koffie, lunch, borrelen en tapas.

In de avonden in het weekend verandert Paddy's in een discotheek waar je kunt dansen op muziek van een dj.

Paddy’s organiseert graag je bedrijfsborrel, groepsdiner of privé-feest. Op maandag en dinsdag is Paddy’s gesloten, waardoor op die dagen de gehele locatie is af te huren. Op de overige dagen kun je met je gezelschap borrelen in de pub, deze kan door middel van een schuifwand afgesloten worden, waardoor je je “eigen café” hebt, verzorgd door het personeel. Uiteraard kun je bij Paddy's ook met kleinere groepen terecht en gebruik maken van de vele gezellige ruimtes die Paddy’s te bieden heeft.

Enschede Cadeaukaart

Paddy's is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Paddy's

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Marianne is de huidige manager en vertelt ons dat Paddy's vroeger ooit is begonnen als snackbar. Toen er eenmaal een drankvergunning kwam werd het eerst een kroeg en Irish Pub. Daarna is Paddy's langzaam veranderd in een tapasbar en eet- en uitgaansgelegenheid. Smakelijk lunchen, gezellig dineren en uitgaan in het weekend, en dat allemaal op één plek! "Bij het woord liefste denk ik aan al mijn collega's. We zijn een erg sterk en hecht team met z'n allen."

De locatie

Paddy's Oude Markt 12 7511 GA Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek