Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Mazza
Daghap, Tapas

RESTAURANT MAZZA

Mazza is het Arabische woord voor kleine gerechtjes en hapjes, hier kun je heerlijk Libanees eten.

Bij Restaurant Mazza in Enschede kun je heerlijk Libanees eten. De Arabische sfeer in het restaurant, gecombin...

Lees verder
Walstraat 1
16:00 - 23:00

Bij Restaurant Mazza in Enschede kun je heerlijk Libanees eten. De Arabische sfeer in het restaurant, gecombineerd met het Libanese eten, zorgt ervoor dat je je in het Midden-Oosten waant.

Iedereen kent de Spaanse tapas, Griekse mezedes en Italiaanse antipasti. Mazza is het Arabische woord voor kleine gerechtjes en hapjes. Ze worden meestal in combinatie met een alcoholische consumptie genuttigd.

Deze gerechtjes variëren van olijven, ansjovis en feta tot meer bewerkelijke hapjes.
Er zijn koude en warme voorgerechten, maar ook grillgerechten met vis en vlees, soepen en salades. Of kies een menu voor 2 of meer personen. Als afsluiting zijn er heerlijke desserts of een lekkere kop koffie.

Kom genieten van de pure smaakbeleving en de gastvrije ontvangst bij Restaurant Mazza in Enschede.

Liefs uit Enschede

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Mazza, een Libanees/Arabisch restaurant dat in 2014 nieuw hier in Enschede kwam. Een concept dat op dat moment in de buurt nog niet te vinden was en dat was een schot in de roos zoals eigenaar George zelf aangeeft. Naar Enschede komen was voor hem toen heel logisch vanuit zijn woonplaats Borne. Hij had al jarenlange ondernemerservaring in de horeca en besloot in 2014 Mazza op te richten. Sindsdien is restaurant Mazza een steeds bekendere naam in Enschede.

De kleine gerechtjes en de sfeer bij Mazza zorgen ervoor dat je een vakantiegevoel ervaart waarbij je de sfeer en cultuur proeft. De gerechten zijn vers, authentiek en met liefde gemaakt. Mazza is zoals de eigenaar aangeeft “anders dan andere all you can eat concepten”. Hier kun je heerlijk uitgebreid tafelen, terecht voor een 4/5 gangen menu of adviseert George je graag over een lekkere proeverij. Dat laatste is één van de dingen die George het liefste doet: “Klanten adviseren over heerlijke wijnen die passen bij de gekozen gerechten. Maar ook het bedenken van verrassende gerechten passend bij de voorkeuren van de bezoekers. Dat verrassen van klanten en persoonlijke tips geven blijft leuk!”.

Het concept is voor iedere eter geschikt: “Vegetarische recepten zitten bijvoorbeeld altijd al in de cultuur, maar er wordt ook graag rekening gehouden met andere diëten. Dit maakt dat iedereen hier terecht kan”, geeft George aan. Die toegankelijkheid merk je ook aan de onderlinge sfeer van het personeel in het restaurant. Iedere avond wordt er zoals George vertelt na sluitingstijd nog even na geborreld met het personeel dat al jaren een vast team is.

In de toekomst willen George en zijn vrouw Nancy Mazza graag uitbreiden naar andere steden in het westen en misschien zelfs naar Duitsland. “Onder dezelfde naam en hetzelfde concept willen we graag de authentieke recepten ook in de rest van Nederland en misschien Duitsland bekendheid geven”, een mooi toekomstbeeld als je het ons vraagt.

Openingstijden

 • Maandag
 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag
 • Zondag
 • 16:00 - 23:00
 • 16:00 - 23:00
 • 16:00 - 23:00
 • 16:00 - 23:00
 • 16:00 - 02:00
 • 16:00 - 02:00
 • 15:00 - 02:00

Contact

Restaurant Mazza

Walstraat 1

7511 GE Enschede

+31 53 7504170

www.restaurantmazza.nl/

[email protected]

Bekijk het menu

Route plannen

Locatiegegevens

1 Restaurant Mazza
Walstraat 1
7511 GE Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Van Heekplein
Hendrik Jan van Heekplein 5811
7511 HN Enschede

1379
Mazza Enschede - Liefs uit Enschede