RUNenschede is een zaak van hardlopers. De medewerkers helpen je goed van start te gaan. En nog beter te finishen.

De collectie hardloopschoenen, daar kunnen ze bij RUNenschede helder over zijn. Ze verkopen alleen de schoenen die voldoen aan hun kwaliteitsnormen. Dit verklaart dat van gerenommeerde sportmerken niet alle modellen in de collectie te vinden zijn. Er is een fantastische collectie schoenen met daarnaast moderne sportkleding, sportondergoed en accessoires. Hier wordt je het met het hardloopvirus besmet.

Bij RUNenschede wordt je loopstijl geanalyseerd met loopbaan/loopband en video. Op basis van jouw bewegingen worden hierbij de juiste schoenen geadviseerd. Je oude schoenen vertellen veel, neem deze dus mee! Een afspraak voor een loopanalyse is niet nodig.


Liefs uit Enschede - RUNenschede

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Vanaf dit jaar heeft RUNenschede aan de Heurne een nieuwe eigenaar. Bart Damveld werkte al 7 jaar in de winkel toen hij hem in januari overnam. Een jongensdroom, zo zegt hij zelf. Bart komt zelf uit Oldenzaal, de winkel in Enschede kwam op zijn pad. Nu is hij blij dat zijn speciaalzaak in wandelen en hardlopen juist in Enschede is gesitueerd. The place to be in het oosten, zo noemt hij de stad. Zijn klanten komen niet alleen uit Enschede, maar ook uit de rest van het land. Met vaste klanten uit Duitsland, Zwitserland en zelfs Tokyo is hij trots op wat hij heeft neergezet. Waarom ze van zo ver bij RUN komen shoppen? Het ligt niet alleen aan de uitgebreide kwalitatieve collectie (ook voor grotere maten boven de 50) volgens Bart, maar ook aan de service en prettige sfeer in de winkel.

Het allerliefste ziet hij tevreden klanten die terugkomen, om echt een vaste relatie op te bouwen in de kleine hardloopwereld. Sinds corona merkt hij dat er steeds meer vraag is naar goede wandelschoenen. Daar liggen kansen, en Barts droom is om in de toekomst dan ook uit te breiden in het wandelsegment en om als gids huttentochten te organiseren in Oostenrijk.

Enschede Cadeaukaart

RUNenschede is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

RUNenschede De Heurne 30 7511 GW Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek
RUNenschede hardloopschoenenrek in de winkel in Enschede - Uit in Enschede
Bart Damveld Liefs uit Enschede RUNenschede - Uit in Enschede
Run Enschede interieur met kledingrekken - Uit in Enschede