Skicentrum Moser beschikt over drie kunststof skipistes die verschillen in moeilijkheidsgraad. Ook is er een gezellig restaurant.

Bij Skicentrum Moser, gelegen op 't Rutbeek, kun je op de borstelbaan (leren) skiën. In groepjes of individueel. Dit kan in de zomer en in de winter. Liever snowboarden? Ook dat kun je leren onder begeleiding van een snowboardleraar.

Er zijn drie verschillende borstelbanen die het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Een borstelbaan is een kunstmatige skibaan waarbij de ondergrond bestaat uit kunststofborstels.

Tubing
Je kent het vast wel, in een grote zwemband, een tube, van de berg af. Bij Skicentrum Moser kan dit ook, van een lange tubingbaan. Bij Tubing glij je in een opblaasband met hoge snelheid van de skibaan. Heel erg leuk voor jong en oud!

Op zoek naar meer uitdaging? Ga dan voor Extreme Tubing. Zo’n 200 meter lang met een grote variatie aan bochten.

Kinderfeestjes
Bij Skicentrum Moser gaan kinderen helemaal uit hun dak. Er is een grote skibaan die in de winter én zomer gebruikt kan worden voor skiën, snowboarden en Tubing. Daarnaast is er een groot klimbos waarin de kinderen zich kunnen uitleven. Of misschien gaan ze liever vlotten bouwen of paintballen? Vraag naar de mogelijkheden.

Restaurant
In het restaurant kun je na alle inspanning heerlijk genieten van lekker eten en drinken.

De locatie

Skicentrum Moser Blikkermaatsweg 15 7546RJ Enschede Route naar locatie
Skibaan met kinderen bij Skicentrum Moser - Enschede - Uit in Enschede
Skicentrum Moser skibaan in de sneeuw in Enschede - Uit in Enschede
Skibaan in de zomer in enschede - Uit in Enschede