Bij Swiss Sense op het Woonplein vind je alles voor de slaapkamer. Matrassen, bedden, boxsprings en accessoires, noem het maar op.

Swiss Sense heeft meer dan 90 winkels in Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk en bijna 100 jaar ervaring op het gebied van de slaapkamer. Alle kennis is aanwezig om jou te adviseren over slaapcomfort, matrassen, boxsprings en alle bijbehorende accessoires. De slaapadviseurs in de Swiss Sense winkel in Enschede staan voor je klaar om je uitgebreid te adviseren. Kom naar de winkel in Enschede en laat je inspireren door de uitgebreide collectie waarin veel verschillende slaapstijlen en typen ligcomfort verwerkt zijn.

Je bent van harte welkom bij Swiss Sense Enschede om kennis te komen maken met het gevarieerde en zeer complete aanbod in boxsprings. De mogelijkheden om te combineren zijn eindeloos. Wil je een elektrisch verstelbare boxspring of juist liever een vlakke? Past een klassieke look beter bij jou of houd je meer van een strak design? In de winkel in Enschede beleef je alle mogelijkheden. Een bezoek aan de winkel helpt je de keus te maken welk ligcomfort het beste aansluit bij jouw wensen. Swiss Sense presenteert een ruime collectie matrassen, zoals pocketvering, traagschuim, koudschuim of natuurlatex topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer. Swiss Sense Enschede is een sfeervolle en inspiratierijke winkel waar niets ontbreekt op slaapgebied. Wil je graag van te voren een afspraak maken op een dag of tijd die jou het beste uitkomt? Dat is geen enkel probleem. Een afspraak plan je gemakkelijk in door een email te sturen of telefonisch contact op te nemen.

De locatie

Swiss Sense Schuttersveld 13 7514 AL Enschede Route naar locatie