Theetuin Ik & Mijn Moeder heeft een sfeervolle tuin, rondom het oude koetshuis, midden in het Wooldrikspark. In ditzelfde park is een kinderboerderij en zijn speelobjecten, dus voor de kinderen is er genoeg te beleven.

In deze tuin zijn diverse bijzondere hoekjes ingericht, waar je in alle rust kunt genieten van een kopje thee, koffie, cappuccino of fris met een stuk huisgemaakt gebak of een heerlijk broodje.

Ook kun je een high-tea reserveren, bestaande uit diverse zoete en hartige gerechtjes. Dit is ook mogelijk voor kleine groepen of vrijgezellenfeestjes, al dan niet gecombineerd met een workshop. Het huren van een picknickmand behoort ook tot de mogelijkheden. Met die mand kan ergens in het park een plekje gezocht worden.

Hier kun je het hele jaar door genieten van een uitgebreide en huisgemaakte high tea, afternoon tea of noon tea, alle inclusief onbeperkt thee van de uitgebreide theekaart (40 soorten losse thee) of gewone koffie. Daarnaast hebben ze ook een kinder high tea speciaal voor de kleintjes. En natuurlijk zit bij alle teas de huisspecialiteit witte Toblerone-taart.

Enschede Cadeaukaart

Theetuin Ik & Mijn Moeder is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

Theetuin Ik & Mijn Moeder Gronausestraat 12 7533 BN Enschede Route naar locatie