De Twentsche Foodhal is dé foodbelevenis in de regio, waar je onvervalst lekker eet en drinkt.

Acht verschillende keukens bereiden gerechten uit alle windstreken op basis van eerlijke, lokale ingrediënten. Een ongedwongen setting waar je heerlijk kan kijken, kiezen en proeven. Als liefhebber van lekker eten en drinken kun je terecht voor lunch, borrel en diner. Je wordt telkens weer verrast door de wisselende menukaarten.

Internationale keukens
Bij de Twentsche Foodhal hebben 8 ondernemers verschillende wereldkeukens. Proef, beleef & geniet van Foodbar Rauw, Little Ribhouse Texas, De Zoetekauw, Downtown Sushi, Evento Perfetto Cucina, Uno Mas Tapas, ToKook en Los Tacos Hermanos.

Voor het hele gezin
De Twentsche Foodhal is een belevenis voor het hele gezin. De keukens bieden meer dan voldoende keuze voor kleine smulpapen. En vervelen is er niet bij: Er is speelgelegenheid binnen en buiten. En je kunt een bezoek aan de Twentsche Foodhal natuurlijk perfect combineren met één van de vele leuke activiteiten die op de Performance Factory of in de Enschedese binnenstad te vinden zijn.

Nieuw: cocktailworkshop
Sinds kort biedt Twentsche Foodhal ook een cocktailworkshop aan. Samen met je vrienden of collega's kun je je eigen cocktails maken om ze daarna uiteraard lekker op te drinken. Een professionele bartender zal instructies geven zodat jij zelf aan de slag kan gaan. Bekijk de website voor meer informatie over deze workshop.

Ook voor (zakelijke) bijeenkomsten en evenementen kan je hier terecht!
Een arrangement met vriendengroep of juist met familie? De medewerkers van de Twentsche Foodhal helpen je graag met het samenstellen van het juiste arrangement.

Handig om te weten
Je kunt hier alleen met pin betalen. Parkeren kan naast de Twentsche Foodhal bovenop gebouw Oost.

Enschede Cadeaukaart

Twentsche Foodhal is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

De locatie

Twentsche Foodhal Hoge Bothofstraat 39a 7511 ZA Enschede Route naar locatie