2018 Annina Romina Twentsche Foodhal Food Factory Horeca 28
Vegetarisch, Frans, Nederlands

TWENTSCHE FOODHAL

Eerlijke gerechten op basis van mooie lokale producten, worden hier voor je neus bereid.

De Twentsche Foodhal is de nieuwe foodbelevenis in de regio, waar je onvervalst lekker eet en drinkt. Gerechte...

Lees verder
Hoge Bothofstraat 45
Gesloten

De Twentsche Foodhal is de nieuwe foodbelevenis in de regio, waar je onvervalst lekker eet en drinkt. Gerechten uit alle windstreken op basis van eerlijke, lokale ingrediënten.

In de Oude Polaroidfabriek zit nu de Twentsche Foodhal! Gerechten uit alle windstreken op basis van eerlijke, lokale ingrediënten. Een ongedwongen setting waar je heerlijk kan kijken, kiezen en proeven. Als liefhebber van lekker eten en drinken kun je terecht voor lunch, borrel en diner. Je wordt telkens weer verrast door de wisselende menukaarten.

Voor het hele gezin
De Twentsche Foodhal is een belevenis voor het hele gezin. De keukens bieden meer dan voldoende keuze voor kleine smulpapen. En vervelen is er niet bij: Er is speelgelegenheid binnen en buiten. En je kunt een bezoek aan de Twentsche Foodhal natuurlijk perfect combineren met één van de vele leuke activiteiten die op de Performance Factory of in de Enschedese binnenstad te vinden zijn.

Ook voor (zakelijke) bijeenkomsten en evenementen kan je hier terecht!
Een arrangement met vriendengroep of juist met familie? De medewerkers van de Twentsche Foodhal helpen je graag met het samenstellen van het juiste arrangement.

Lazy Sunday met de kids
Elke zondag zijn er bij de Twentsche Foodhal begeleide kinderactiviteiten. Terwijl de kinderen lekker verven, knutselen, kleuren of koken, genieten de ouders lekker van een gerecht, een speciaalbier en natuurlijk elkaar. Aanmelden door ouders bij de bar. De activiteiten zijn van 15:00 tot 18:00 uur. De kosten zijn €1 per kind. Leeftijd, tenzij anders aangegeven, 3 tot 10 jaar.

VRIJMIBO
Elke 4e vrijdag van de maand is de vrijdagmiddagborrel bij de Twentsche Foodhal, met live-muziek! Terwijl jij geniet van de lekkere bieren en een heerlijk gerecht van onze keukens, wordt er gezorgd dat er genoeg entertainment is.

Mojito Project
Elke eerste vrijdag in de Twentsche Foodhal in samenwerking met Rico Latino! De Mojito Project is voor iedereen die van Latin dans en muziek houdt, hier graag van wil proeven of het gezellig vindt om om wat voor reden dan ook aan te sluiten! Elke maand kan je genieten van een dj die salsa, bachata, kizomba en merengue zal draaien. Daarnaast is de bar voorzien van voldoende Mojito’s om de dorst te lessen. Let wel op: bij de Twentsche Foodhal kan je alleen pinnen!

Let op: de Twentsche Foodhal is vanwege de zomervakantie t/m 11 augustus gesloten.

Openingstijden

  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag
  • 16:00 - 22:00
  • 16:00 - 22:00
  • 12:00 - 22:00
  • 12:00 - 21:00

Bovenstaand zijn de tijden van de keukens. De Twentsche Foodhal is dagelijks geopend van 12:00 tot 17:00 uur voor de lunch.

Contact

Twentsche Foodhal

Hoge Bothofstraat 45

7511 ZA Enschede

+31 53 20 32 312

twentschefoodhal.nl/

[email protected]

Bekijk het menu

Route plannen

Locatiegegevens

1 Twentsche Foodhal
Hoge Bothofstraat 45
7511 ZA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Bothofterrein
Hoge Bothofstraat 45
7511 Enschede

Twentsche Foodhal12017
Twentsche Foodhal22017
Twentsche Foodhal32017
Twentsche Foodhal42017