Gezellig sjoelen met een drankje in de hand, of ga jij toch voor een leuk bordspel met je vrienden?

Update is dé studentenbar van Enschede, heeft een toplocatie in het centrum en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Een gezellig studentencafé waar je gezellig kunt sjoelen met vrienden, een leuk bordspel zoals 30-seconds of Monopoly kunt spelen of de dj uit kan hangen. En o ja, je kunt hier ook bierpong spelen! In dit café kun je al vroeg op de avond terecht, het is een soort ''woonkamer'' waar mensen gezellig samen kunnen komen.

Bar Update is permanent gesloten.

Liefs uit Enschede – Bar Update

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Bar Update is een gezellige bar in de Stadsgravenstraat. Eigenaren Marc en Emma, beiden geboren en getogen in Enschede, zorgen voor een leuke huiskamersfeer. Als je een spelletje komt spelen als bijvoorbeeld 30 Seconds of een drankje komt drinken, krijg je een bak echte Californische popcorn van het huis geserveerd. Ondertussen gaat er een tablet rond waarin je je eigen nummers op de playlist kunt zetten!

Ben je het indrinken in een huiskamer wel een keertje zat? Dan is Bar Update een mooie plek om je avond in de stad eens wat vroeger te beginnen. Het ‘liefst’ heeft Marc een bar waar iedereen zich thuis voelt en waar je een gezellige avond in een gemoedelijke sfeer kunt beleven.

De locatie

Bar Update Stadsgravenstraat 13 7511 EP Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek