Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Verkeerstorenuitzicht

VLIEGVELD TWENTHE EVENEMENTENLOCATIE

Oude vliegbasis en natuurgebied in Noord-Enschede.

Vliegveld Twenthe evenementenlocatie is een oude vliegbasis in Twente welke zich kenmerkt door de verkeerstore...

Lees verder
Vliegveldweg 345

Vliegveld Twenthe evenementenlocatie is een oude vliegbasis in Twente welke zich kenmerkt door de verkeerstoren, start en landingsbanen, shelters, bunkers, hangars en een oude brandweerkazerne.

Deze historische militaire gebouwen geven het terrein een geheimzinnige en speciale vibe. Het oude vliegveld door de jaren heen gebruikt als uitvalsbasis voor vele F16 straaljagers. Het terrein heeft vanaf 2015 een herbestemming gekregen maar de sfeer en het gevoel is bewaard gebleven.

Vliegveld Twenthe ligt strategisch tussen Randstad en Ruhr en is daardoor bijzonder geschikt voor evenementen met een internationaal karakter. De bereikbaarheid is daarbij perfect door de strakke ligging langs de A1. Het parkeerterrein van 7 hectare er daarbij voor dat er bij grote evenementen ook genoeg parkeerplaatsen aanwezig zijn.

Voor meer informatie over het veelzijdig evenementencomplex kan je terecht op www.vliegveldtwenthe.nl

520.000m2 event space in heart of Europe
Met 50 hectare outdoor en 2 hectare indoor, biedt International Event Airport Vliegveld Twenthe meer ruimte dan elke andere evenementenlocatie in Europa. Door flexibel ruimtegebruik en het samen, of juist los van elkaar, kunnen inzetten van de locaties, zijn events van elk formaat bij hen aan het perfecte adres.

Playground for Events & Innovation
Event organizers van over de hele wereld krijgen bij Vliegveld Twenthe alle ruimte voor creativiteit en kunnen er ongestoord hun gang gaan. Event Airport Vliegveld Twenthe is een magneet voor pioniers die grenzen willen opzoeken. Daarom dagen zij je uit om met jouw events sky-high te vliegen en los te gaan met innovatieve concepten en hightech ideeën. Van een corporate diner voor 10 gasten in de shelter tot een festival met campingterrein voor 40.000 bezoekers, personeelsfeesten, productpresentaties, beurzen, diners, automotive en outdoor events: het kan allemaal.

Diversiteit: een van de grootste pluspunten
Hangars, shelters, een verkeerstoren, munitieopslag en bunkers zover je kunt kijken. Het asfalt van landingsbanen versmelt de nieuwste en meest vernieuwende Europese evenementenlocatie met wereldgeschiedenis: een unieke plek waar innovatie voelbaar in de lucht hangt tussen de historische gebouwen.

10 reasons to check in!

1. Kom met je eigen vliegtuig naar je eigen event!

2. Verwelkom 5 of 50.000 gasten.

3. Proef de historie en voel de jaren van weleer.

4. Event playground van 2 hectare indoor en 50 hectare outdoor.

5. Een luchtruim aan parkeermogelijkheden: 7 hectare!

6. Adembenemende indrukken maken de pionier in je wakker.

7. Top destinations van Europa binnen handbereik.

8. Creatie kent geen plafond: sky-high ruimte voor innovatief denken.

9. Flexibel en proactief team continue ter beschikking.

10. Baanbrekende event-mogelijkheden & creatieve cateringconcepten.


Congressen
4.500 genodigden te gast bij jouw memorabele congres: een ongekend hoog aantal in evenementenland. Maar ook voor congressen, symposia en conferenties vanaf 100 gasten heeft Event Airport Vliegveld Twenthe de locatie en mogelijkheden bij uitstek; het spelen met de tientallen ruimtes voor breakout-sessies en de sfeer van het historische erfgoed zorgen voor grenzeloze ideeën.

Pionier in informatie & innovatie
Het team van pionierende experts helpt bij het opzetten van een sterk inhoudelijk programma om de boodschap over te brengen. Met een breed scala aan origineel entertainment, inspirerende branding-opties en spraakmakende catering bieden ze grote meerwaarde aan zowel event managers als gasten.

Who said the sky is the limit?
Er zijn er talloze manieren om jouw gasten in vervoering te brengen, ook letterlijk. Na een ontvangst in Hangar 18 bijvoorbeeld, brengt een bus, treintje, fiets of de rode loper de congresgangers naar Hangar 11 voor de plenaire sessie. In de aangrenzende hal verzorgen zij een lunchbreak met creatieve twist en in een van de shelters besluiten we de dag met een verrassend concept voor borrel of diner.

Tot ziens op Vliegveld Twenthe!

Openingstijden

Contact

Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

Vliegveldweg 345

7524PT Enschede

www.vliegveldtwenthe.nl

Route plannen

Locatiegegevens

1 Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie
Vliegveldweg 345
7524PT Enschede