​In het centrum van Enschede vind je deze unieke brasserie. Al ruim 40 jaar maken ze zelf de soepen, sauzen en salades waardoor ze kwaliteit garanderen.

Kom langs voor een belegd broodje, huisgemaakte soep, een goede burger of een heerlijke maaltijdsalade. Op de kaart vind je ook nog eens allerlei gluten- en lactosevrije gerechten en een ruim assortiment vegetarische en vegan gerechten! Ze gebruiken veel lokale producten en ingrediënten.

Bij Willemientje zit je zes dagen per week comfortabel en gezellig. Zomers zit je hier ook goed, aan twee kanten terras en een gezellige beschutte binnentuin. Ook voor feestjes en partijen ben je hier aan het juiste adres. Voor feestjes en partijen zijn zij ook buiten openingstijden beschikbaar.

Enschede Cadeaukaart

Brasserie Willemientje is een van de acceptanten van de Enschede cadeaukaart! Bestel de Enschede cadeaukaart hier of bekijk alle andere acceptanten.

Liefs uit Enschede – Willemientje

Voor het item Liefs uit Enschede worden bevlogen Enschedese ondernemers geïnterviewd. Wat drijft ze en waarom kozen ze voor Enschede? Je leest het hier!

Willemientje is al jaren een vertrouwd adres voor de lunch. In 1985 kwam het op Bernards pad en heeft dit samen met zijn vrouw Karin verder uitgebouwd. Dochter Esmé zal binnenkort de scepter overnemen en haar eigen draai geven aan Willemientje. Voor Bernard en Karin is hun gezin het allerliefste. Esmé ontdekt het allerliefste nieuwe smaken en gerechten.

De locatie

Brasserie Willemientje De Heurne 16 A 7511 GX Enschede Route naar locatie

Parkeren

Irenegarage Van Lochemstraat, Binnensingelgebied 9 7511 EG Enschede Route naar parkeerplek