Leef je uit met E-karten en trotseer het 425 meter lange, uitdagende circuit. Of speel Lasertag in een futuristische real game situatie. ZERO55 onderscheidt zich met een divers aanbod van futuristische en unieke activiteiten voor jong en oud, adrenaline gegarandeerd! Op het Go Planet Parc in Enschede is het mogelijk om bij ZERO55 deel te nemen aan E-Karten, Lasertag, Space Exit en VR Racing.

E-karten

Met een e-kartbaan van maar liefst 425 meter met drie tunnels en drie bruggen ligt er bij ZERO55 een uitdagend circuit voor dé ultieme e-kartbeleving voor jong en oud. De elektrische karts in combinatie met een spectaculaire glow in the dark lichtshow en lekkere racemuziek zorgen voor een combinatie die uniek is in Nederland.

Lasertag

Naast het e-karten heeft ZERO55 nog veel meer activiteiten. Zo is er Lasertag; een spectaculaire, actievere en meer tactische versie van het lasergamen in een futuristische real game simulatie. Er is keuze uit verschillende spelsituaties die elk vragen om veel digitale interactie.

Escapes bij ZERO55

Daarnaast heeft ZERO55 ook nog Escapes: drie verschillende, futuristische, exit rooms met elk een andere opdracht en thema. Zo is er de The Armoury, Laboratory en The Bank Vault. Elke room zit boordevol uitdagende opdrachten waardoor echt iedereen actief bezig is!

VR Racing room

In deze kamer kunnen 2 tot 8 personen tegen elkaar racen in een virtual reality wereld, uniek in Nederland! De kuipstoel, racestuur, pedalen en VR bril maken alles super realistisch en het gevoel dat je hebt als je over het circuit scheurt met 300 kilometer per uur is erg indrukwekkend. Racen in een virtual reality wereld bestaat al langer, maar in een multiplayer modus waarbij alle deelnemers fysiek in een kamer aanwezig zijn is uniek in Nederland. VR Racing kan vanaf 12 jaar gespeeld worden en een spel duurt 15 minuten.

Doordat ZERO55 ook interessante arrangementen aanbiedt, is het de ideale locatie voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, studentenfeestjes of vrijgezellenfeestjes.

De locatie

Zero55 Colosseum 84 7521PT Enschede Route naar locatie