Bij Ziengs scoor je het perfecte paar schoenen voor dames, heren en kinderen.

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 70 jaar. De 81 winkels in Nederland hebben een ruim assortiment merkschoenen voor het hele gezin.

De inkopers van Ziengs zijn dagelijks bezig met het vertalen van de nieuwste fashiontrends naar een collectie waar jij en je gezin altijd slagen. Of je nu op zoek bent naar Chelsea boots, dames sneakers, nette schoenen voor speciale momenten of juist gave boots waarmee je zelfverzekerd de wereld in stapt. De brede schoenencollectie staat garant voor een perfecte pasvorm -en goede kwaliteit. Daarnaast hebben de medewerkers in de winkel ruime ervaring op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Ziengs Schoenen biedt je dus altijd persoonlijk & deskundig advies! Al deze kennis is vertaald naar de webwinkel. Nu kun je dus ook al die schoenen online kopen met de vertrouwde service van Ziengs Schoenen.

De merken Esprit, s. Oliver, Tamaris, Cellini, Ecco, Panama Jack, Van Lier, Muyters en Giga zijn o.a. verkrijgbaar bij Ziengs.

De locatie

Ziengs Raadhuisstraat 14 7511 HK Enschede Route naar locatie