Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Stadswandeling Enschede

De 10 beste lockdown tips

Helaas zitten we nog steeds in een gedeeltelijke lockdown en zijn er veel locaties die helaas nog niet geopend zijn. Niet getreurd, want gelukkig zijn de winkels weer geopend en kom jij met deze tips ook deze lockdown goed door en zul je zien dat er nog genoeg te doen is!

Drive dine & escape Enschede

Drive Dine & Escape

Er is een prachtige route uitgezet door het mooie Twentse land langs een vijftal horecabedrijven, waaronder Marcook's in Enschede. Geniet van een heerlijk diner in je eigen auto, welke voor de gelegenheid is omgebouwd tot een Escaperoom!

Lees meer
Lees meer
Italiaans eten enschede

Bestel jouw favoriete gerechten voor thuis

Op deze pagina hebben we een lijstje verzameld van horecazaken waar je de tijdens de lockdown eten kunt bestellen of afhalen. Op deze manier kun jij blijven genieten van eten van jouw favoriete restaurants en steunen we samen de horecazaken in deze moeilijke tijd.

Bekijk de locaties
Lunch bestellen en afhalen Enschede

Lunch en lekkernijen bestellen in Enschede

Heb jij zin in een goede lunch of gewoon wat lekkers? Bij deze zaken in Enschede kun je lunch en lekkernijen bestellen of afhalen.

Bekijk de locaties
Sonnevanck theater

Cultuur op afstand

Wist je dat je ook heel cultureel kunt doen op afstand? Op deze pagina verzamelen we alle nieuwe culturele initiatieven uit Enschede.

Lees meer
Escape de kist

De leukste lockdown uitjes en avondactiviteiten

Ben je op zoek naar leuke tips voor lockdown uitjes en avondactiviteiten (voor thuis)? Met deze tips kun jij je zeker vermaken met vrienden, familie, collega's of wie dan ook!

Bekijk de tips
Weekmarkt Enschede

Van alle markten thuis

Elke dinsdag en zaterdag is er van 08:00 tot 17:00 uur markt op het H.J. van Heekplein in Enschede. De zaterdagse warenmarkt is de grootste warenmarkt van het Oosten van Nederland.

Lees meer
Wandelen Zonnebeek Enschede

Wandelen & fietsen in de omgeving

Ontdek Enschede te voet of per fiets, een geweldige manier om meer van dit stukje Nederland te zien. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes, daarnaast kun je ook op pad gaan met een ervaren gids.

Bekijk alle mogelijkheden
Volkspark-in-Enschede

Heerlijke boswandelingen in en rond Enschede

Droge, zonnige koude dagen zijn toch wel de mooiste dagen voor een boswandeling. Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een fijne boswandeling in en rond Enschede? Ik heb wat mooie plekjes voor je verzameld!

Heerlijke boswandelingen in en rond Enschede
Enschede Cadeaukaart

De Enschede Cadeaukaart

Geef een etentje, een mooi boek, een avondje uit of zelfs een dagje Enschede cadeau met de gloednieuwe Enschede Cadeaukaart. Te besteden bij meer dan 100 locaties in de stad.

Lees meer
Bekijk hier alle coronamaatregelen op een rijtje