Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten

Meld je evenement aan

Nog geen account? Registreer

Wachtwoord vergeten


Richtlijnen

Organiseer je zelf een concert, expositie, evenement, vette party of een andere activiteit die voldoet aan de onderstaande voorwaarden? Laat het ons weten!

De activiteit….

Voldoet het aan de bovenstaande eisen en heb jij een promotietekst, HR beeldmateriaal (minimaal 768 x 275 pixels) en natuurlijk alle praktische informatie die wij nodig hebben om jouw activiteit zo goed mogelijk bij onze bezoekers onder de aandacht te brengen? Meld hem dan nu aan voor onze website.


Tip de redactie

Ben je ergens een iets gaafs tegengekomen, maar zie je het nog niet in onze agenda staan? Tip dan de redactie via [email protected].

Enschede Promotie aanvaardt te allen tijde geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door eventuele fouten of onvolkomenheden. Tevens behoudt zij zich het recht om op elk moment de inhoud in te korten, aan te passen, niet te plaatsen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen. Ondanks de zorg van de redactie voor de (agenda) informatie is het mogelijk dat gepubliceerde inhoud onvolledig is of onjuistheden bevat. Eventuele onjuistheden kunnen worden gemeld via [email protected].