Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Enschede staat je goed 666 1525333723 2990 1558520788 35hxhtspl2

Marketingcampagnes en -activiteiten

Met enige regelmaat voeren we samen met onze partners uiteenlopende campagne's om Enschede te vermarkten. Deze zijn gericht op de Nederlandse en Duitse consumenten. Dit alles met als doel meer bezoekers te trekken, die langer verblijven en meer besteden.

Visual Campagne Wanneer Ga Jij Naar Enschede Enschede Promotie

Wanneer ga jij naar Enschede?

In 2019 startte de landelijke campagne "Wanneer ga jij naar Enschede?".

Lees meer
Ph5 1

Enschede, Erlebnisstadt

Enschede Promotie voert samen met binnenstadpartners sinds 2012 campagne in Duitsland. In eerste instantie lag de focus qua doelgroep op de inwoners van het Euregiogebied en dan met name in Münster en Osnabrück. In 2016 is de campagne in Duitsland herijkt.

Lees meer
2017 Laurens Kuipers Saxion Onderwijs En Kennis

Project 'Study in Enschede'

Enschede Promotie is in 2019 gestart met het project ‘Study in Enschede’. Om als ondernemende kennisstad te kunnen groeien, is het voor Enschede van groot belang om talent en kennis aan te blijven trekken, te behouden of in een latere fase terug te halen.

Lees meer
2018 City Experience Marketing En Campagnes

Saxion Enschede Experience

Tweedejaars studenten Creative Media & Game Technology gaan gedurende 10 weken aan de slag om concepten te ontwikkelen om de stad op een andere manier te beleven.

Lees meer
Esjg Promoteam3

Enschede, staat je goed!

Op 2 mei is de N18-campagne ‘Enschede, staat je goed!’ van start gegaan.

Lees meer

Muziek in de Straten

Tijdens Muziek in de Straten voel je de muzikale vibe in de binnenstad van Enschede door de muzikale aankleding, live muziek, culturele acts en prachtige kunst.

Lees meer
Winter wonderland 2020 3632 1573138898 35hxri43ez

Ontdek betoverend Winter Wonderland

In de decembermaand is het extra warm en gezellig in Enschede! Bekende kerstliedjes komen uit de boxen, de sfeerverlichting hangt en de etalages zijn prachtig versierd. Kom jij dit jaar ook naar Winter Wonderland?

Lees meer