Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
                Kerstverlichting

Oud & Nieuw in Enschede

Wat is er allemaal te doen tijdens Oud en Nieuw in Enschede? Op deze pagina vind je alles over de jaarwisseling van 2022 naar 2023 in Enschede.


Oliebollen

In Enschede kun je de lekkerste oliebollen kopen op verschillende plekken. Dit kan bijvoorbeeld bij de Hollandse Gebakkraam aan de Langestraat, maar ook op het stationsplein staat een kraam met heerlijke oliebollen en verschillende wafels. Daarnaast zijn bij Bakkerij Nollen lekkere ambachtelijke oliebollen verkrijgbaar. Ontdek in deze blog nog meer plekjes waar je lekkere oliebollen koopt in Enschede.


Oudejaarsnacht

In de oudejaarsnacht is er veel te doen in Enschede. Zo kun je bij Aspen Valley naar 'Midnight Madness' samen met je vrienden het nieuwe jaar ingaan en daarna verder uitgaan. Dit is van 22:00 tot 06:00 uur. Bij Fellini ben je welkom van 00.30 tot 5.00 uur om een drankje te doen en te feesten. Samen aftellen kan bij Stonewall Café, hier is namelijk vanaf 21:30 een New Years Eve party met lekkere oliebollen en champagne. De toegang is gratis. Daarnaast is bij Bistro en Wijnbar BRUUT een Remember The Time New Year's Eve special vanaf 01.00 uur. Kom naar Café Friends om vanaf 01.00 uur gezellig wat te drinken, te feesten en het nieuwe jaar in te luiden. Oud & Nieuw wordt ook gevierd bij 't Kroegje, vanaf 01.00 uur ben je welkom!


Eindejaarsconference

Traditigetrouw is er de Twentse Eindejaarsconference in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Gegarandeerd een gezellige avond met nuchtere Twentse cabaretiers die terugblikken op het afgelopen jaar. De Eindejaarsconference is van 27 tot en met 30 december om 20:00 te zien. Kaarten zijn hier te koop. Zeker een bezoekje waard!

Oliebollen

Oliebollen

Oud en Nieuw feesten in Enschede 2522 1553510421 35hxeki4rs

Oudejaarsnacht

Twentse Eindejaarsconference 2022

Twentse Eindejaarsconference