Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Printen

Outdoor middelen

Zichtbaarheid in het straatbeeld is van groot belang om de naamsbekendheid te vergroten en bezoekers te trekken. Wij kunnen je hiervoor diverse middelen aanbieden. Vanwege de grote belangstelling en beperkte ruimte, dien je tijdig contact op te nemen met onze marketingafdeling indien je gebruik wilt maken van deze middelen.

Zelfs dan is plaatsing niet gegarandeerd aangezien de vraag groter is dan het aanbod. Voor al deze middelen geldt dat puur commerciële uitingen niet toegestaan zijn, alleen evenementen, (culturele) instellingen en/of publieksactiviteiten komen in aanmerking. Enschede Promotie is verantwoordelijk voor de planning en kijkt bij conflicterende aanvragen altijd welke activiteit van groter belang is voor de stad.

DOEK STADSKANTOOR

Op de kruising Stationsplein/Hengelosestraat hangt aan het Stadskantoor een prominent zichtbaar doek, dat in te zetten is voor grote evenementen of activiteiten.

Aantal: 1
Kosten: op aanvraag
Mediawaarde: Ca. € 2.000
Specificaties: 1300 cm hoog x 800 cm breed, certified PDF zonder snijtekens
Bijzonderheden: het doek hangt voor een periode van minimaal 3 Weken

MUPI’S

De 24-uurs verlichte mupi’s kunnen worden ingezet voor niet-commerciële evenementen en campagnes. De mupi’s staan verspreid binnen de stad Enschede en kunnen in één of twee series worden ingezet.

Aantal: 68
Kosten: € 700,- (exclusief drukwerk)
Mediawaarde: € 12.000
Specificaties: 2A0 (118,5 x 175 cm),
zichtformaat 113 cm breed x 168 cm hoog, 300 dpi


BANIEREN RONDOM OUDE MARKT

Bij IJssalon Van der Poel, Concordia Langestraat en Broekhuis Boekhandel staat aan weerszijden van de straat een vlaggenmast. Deze kunnen worden ingezet voor activiteiten die in de binnenstad plaatsvinden.

Aantal: 6
Kosten: productiekosten
Mediawaarde: € 1.500
Specificaties: 350 cm hoog x 150 cm breed


BANIEREN OVERIG

Soortgelijke banieren als rondom de Oude Markt, echter verspreid rondom het stadserf op de volgende locaties: Ruyterlaan (ingang busstation), kruispunt Hengelosestraat/Deurningerstraat (tegenover Stadskantoor), rotonde Haaksbergerstraat en Boulevard 1945 (Van Heekparkeergarage West).

Aantal: 8
Kosten: productiekosten
Mediawaarde: € 2.000
Specificaties: 350 cm hoog x 150 cm breed


AGENDADOEKEN

Aan de belangrijkste (invals)wegen in Enschede staan grote frames met daarop een (maand)agenda. De helft van de frames wordt dubbelzijdig ingezet, zodat uw vermelding nog meer passanten bereikt. Tevens staan er nog enkele frames buiten de stad.

Aantal: 9 (18 vlakken)
Kosten: gratis
Mediawaarde: € 11.000
Specificaties: vermelding naam en datum


BILLBOARDS

Zes keer per jaar plaatsen wij een agendaoverzicht in de roterende billboards van JC Decaux. De billboards staan op prominente locaties in de stad en hangen per keer voor een periode van 4 weken.

Aantal: 9
Kosten: gratis
Mediawaarde: € 13.500
Specificaties: vermelding naam en datum


ZICHTBAARHEID IN PARKEERGARAGES

De binnenstad van Enschede trekt wekelijks vele duizenden (winkelende) bezoekers. Veel van hen komen in één van de parkeergarages in het centrum. Daarom beschikken wij ook daar over enkele prominente middelen om activiteiten onder de aandacht te brengen. Voor al deze onderdelen geldt dat plaatsing geheel gratis is.

POSTERS PARKEERGARAGES

In de Van Heekparkeergarage, Irenegarage en Stationspleingarage hangen op zichtbare plaatsen bij betaalautomaten, in de trappenhuizen en bij de in- en uitgangen diverse frames voor A0

posters. Deze worden wekelijks gewisseld.

Aantal: 20
Afmeting: A0
Kosten: gratis excl. Drukwerk
Mediawaarde: € 5.000

FRAME TRAPPENHUIS H.J. VAN HEEKGARAGE

In de Van Heekparkeergarage hangt een groot frame in het trappenhuis. Hier kan een doek in worden gehangen. Het doek hangt altijd minimaal twee weken.

Mediawaarde: € 400
Kosten: gratis excl. productiekosten
Specificaties: 240 x 270 cm b x h, HC PDF zonder snijtekens,
300 dpi