Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
erve kleef enschede

ERVE KLEEF

In de prachtige omgeving van Usselo, nabij Enschede kun je ontspannen in Erve Kleef, een mooie Bed & Breakfast in de natuur.

Helmerstraat 420
25.00

Het erf is in ontwikkeling waarbij planten en bomen hun eigen plek krijgen en de authentieke elementen op het erf zijn hersteld. Zo is een moestuin aangelegd, een hoogstam boomgaard en zijn diverse hagen en houtsingels aangelegd.

De Boerderij stamt uit 1919 en is in 1967 volgens de toen heersende opvattingen ingrijpend gemoderniseerd. Er is veel gesloopt en daar waar mogelijk zijn de authentieke elementen hersteld. Tegelijkertijd is daarmee de boerderij van alle moderne comfort voorzien.

De huiskamer heeft openslaande deuren en privé terras op het zuiden.
De gezellige woonkamer is ingericht met een zit- en eethoek. De woonkamer bevat tevens een kitchenette met koelkast, aanrecht en (inductie) kookplaat. kookgerei, waterkoker, koffiezetapparaat etc. Het terras is ingericht met een 4-persoons tuinset.

De tweepersoons slaapkamer is ingericht met een antiek eiken bed (lits jumeaux), een kledingkast en dressoir met extra beddengoed. In de huiskamer staat een comfortabele slaapbank waardoor er overnachtingsmogelijkheden zijn voor in totaal 4 personen.

Zimmerpreis 2 Personen€ 92.65
Jede weitere Person (max. 4 insgesamt)€ 25.00
Contact

Erve Kleef

Helmerstraat 420

7546PD Enschede

+31 6 24771548

ervekleef.nl/

[email protected]

BOEK NU

Route plannen

Locatiegegevens

1 Erve Kleef
Helmerstraat 420
7546PD Enschede

erve kleef enschede
P1170289
Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer