Enschede biedt ruime keuze in hotels. In het centrum, aan de stadsrand of in het buitengebied zijn verschillende mogelijkheden. Variërend van een luxe viersterrenaccomodatie tot een budgethotel. Boek nu je verblijf en ontdek meer van het mooie Enschede.

Hotels in Enschede

 1. 2

  Valk Exclusief

  Geniet van de Twentse gastvrijheid in het Valk Exclusief Hotel en Restaurant in Enschede.

 2. 3

  Hampshire Hotel De Broeierd

  Dit in authentieke Saksische stijl gebouwde hotel is gelegen in een landelijke omgeving. Hier kun je overnachten in de sfeer van vroeger. Een ideale omgeving voor zakelijke bijeenkomsten of om een heerlijk lang weekend te ontspannen.

 3. 4

  Resort Bad Boekelo

  Te midden van het Twentse coulisselandschap, op steenworp afstand van Enschede ligt het gastvrije Resort Bad Boekelo, met al haar faciliteiten één van de meest complete hotels van Nederland.

 4. 5

  Hotel Restaurant Rodenbach

  Verscholen in het groen, maar ook op korte loopafstand van centrum, ligt Hotel Restaurant Rodenbach: een begrip in Enschede als het gaat om gastronomie gehuld in sfeer, rijke historie en gastvrijheid. Door de unieke ligging in het groene hart van de stad biedt Rodenbach het beste van twee werelden.

 5. 6

  Huize Hölterhof wellness en hotel-restaurant

  In het bijzondere landhuis Huize Hölterhof kun je heerlijk ontspannen met sauna, wellness en beautybehandelingen. Maak je wellnessuitje compleet met een overnachting en geniet tussendoor van een lekkere lunch of diner.

 6. 7

  Hotel Restaurant Savenije

  In het à la carte restaurant kun je genieten van tal van culinaire verrassingen. Natuurlijk zijn er de seizoensgerechten, van mosselen en asperges tot en met een uitgebreide wildkaart, maar ook als je een keuze maakt uit de met zorg samengestelde Hollandse kaart word je niet teleurgesteld.

 7. 8

  Conferentiehotel Drienerburght

  Aan de rand van Enschede op het “Landgoed Drienerlo” vind je het Conferentiehotel Drienerburght. Een sfeervolle ontmoetingsplaats waar rust en aandacht centraal staan.