Favorieten
Nederlands
Sluiten
Drienerburght hotel enschede

CONFERENTIEHOTEL DRIENERBURGHT

Een sfeervolle ontmoetingsplaats op de campus van de Universiteit Twente.

Aan de rand van Enschede op de campus van Universiteit Twente vind je het Conferentiehotel Drienerburght. Een ...

Lees verder
Drienerlolaan 5

Aan de rand van Enschede op de campus van Universiteit Twente vind je het Conferentiehotel Drienerburght. Een sfeervolle ontmoetingsplaats waar rust en aandacht centraal staan.

Het hotel is gelegen op de enige Universitaire Campus van Nederland. De groene omgeving en de vele mogelijkheden op sportief en cultureel gebied nodigen uit voor een kort of langer verblijf.

In het hotel zijn 64 efficiënt ingerichte rookvrije kamers met een warme uitstraling die zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, radio en kleurentelevisie. Een aantal kamers beschikt over faciliteiten voor minder validen. De drie etages zijn per lift bereikbaar. In het gehele hotel is het mogelijk kosteloos gebruik te maken van het wireless internet. In de lounge vind je tevens een businesscorner.

In het restaurant kan gebruik gemaakt worden van een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor het diner kan een tafel gereserveerd worden in het tegenover het hotel gelegen Universiteitsrestaurant de Faculty Club. In de hotelbar kun je ‘s avonds ontspannen en iets drinken om vervolgens na een goede nachtrust het mooie Twente verder te ontdekken.

Contact

Conferentiehotel Drienerburght

Drienerlolaan 5

7522NB Enschede

+31 53 4331366

www.drienerburght.nl/

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Conferentiehotel Drienerburght
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede

Universiteit twente enschede