Vakantiehuis

 1. Bed & Breakfast De Spieker

  Bed & Breakfast De Spieker

  Adres
  Badweg 65 7548RX, 7548RX Boekelo

  Vakantiewoning De Spieker is gelegen in het buitengebied van Boekelo, vlakbij Enschede. Je verblijft er in een pittoresk huisje dat geschikt is voor vier (eventueel vijf) personen.

 2. Het Tuinhuis

  Het Tuinhuis

  Adres
  Minister de Savornin Lohmanlaan 28, 7522AP Enschede

  Vrijstaand ‘Tuinhuis’ met eigen ingang en een vloeroppervlakte van 20m2; rustig gelegen nabij het centrum van Enschede. Zeer geschikt voor mensen die een langere periode willen blijven.

 3. Kotman’s Spieker

  Kotman’s Spieker

  Adres
  Burg. Stroinkstraat 399, 7547 RH Enschede

  Bij Kotman's Spieker slaap je in een echte bedstee! De twee boerenappartementen zijn met elkaar te verbinden en kunnen als één grote vakantiewoning worden gehuurd. Zeer geschikt voor familieweekenden, teambuilding et cetera.

 4. Lonneker Staete Appartementen

  Lonneker Staete Appartementen

  Adres
  Scholten Reimerstraat 49a, 7524 CR Enschede

  Midden in het gezellige centrum van het aan Enschede grenzende Lonneker staan acht luxe appartementen. Deze appartementen zijn voorzien van alle comfort en tijdelijk(weekend of midweek) of voor een langere periode te huur.

 5. Manege de Hoefslag appartement

  Manege de Hoefslag appartement

  Adres
  Helmerhoekweg 9, 7546RM Enschede

  Bij Manege de Hoefslag is het mogelijk om zonder of met je paard op vakantie te gaan in Twente. Bij de manege kun je terecht in een appartement op het terrein. Mocht je met paard willen komen, dan zorgt de manege ervoor dat je paard het aan niets ontbreekt.

 6. Recreatiewoningen Koosveld

  Recreatiewoningen Koosveld

  Adres
  Buurserstraat 500, 7544 RH Enschede

  Deze drie recreatiewoningen, te weten 'Koosvenke', 'Kooswal' en 'Het Boll'nbuske', liggen prachtig verscholen in de bossen, maar niet afgelegen.

 7. Vakantiewoning Klein Gallië

  Vakantiewoning Klein Gallië

  Adres
  Wachtweg 28, 7532 RK Enschede

  Vrijstaand, stenen huis op een een unieke locatie in het buitengebied tussen Enschede en Losser. Een oase van rust, aan de rand van het Haagse Bos met uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden.