Treinstation Enschede - Uit in Enschede

Bereikbaarheid

Met de trein

Enschede beschikt over vier treinstations. Behalve Enschede Centraal is er ook een station bij Kennispark, Enschede Eschmarke en Glanerbrug. Enschede Centraal is door diverse verbindingen goed te bereiken. Niet alleen vanuit Nederland, maar ook vanuit Duitsland is er een perfecte verbinding naar Enschede. Dagelijks rijden de treinen vanuit Münster en Osnabrück het centraal station van Enschede binnen.

Actuele reizigersinformatie vind je op één van de volgende reisplanners: www.OV9292.nl / www.ns.nl / www.bahn.de.

Openbaar vervoer bus Enschede - Uit in Enschede

Bereikbaarheid

Met de bus

De bussen zijn snel en betrouwbaar. Met name op de speciaal aangelegde busbanen ligt de frequentie hoog, in de spitsuren zijn er 6 keer per uur ritten en op sommige verbindingen zelfs tot 14 keer per uur door bundeling van buslijnen.

Bij P&R zuid (Zuiderval) kun je voor € 3,- parkeren. Op vertoon van deze parkeerkaart kun je met vijf personen gratis heen en terug met de bus die je om de 10 minuten naar het centrum brengt. Op Duitse feestdagen rijden er extra pendel (P&R)-bussen die je snel naar het centrum brengen. Het busvervoer wordt verzorgd door RRReis en Arriva.

From Amsterdam to Enschede Flixbus - Uit in Enschede

Bereikbaarheid

Met de flixbus

De Flixbus brengt je vanaf veel verschillende steden in Nederland en het buitenland naar Enschede. Met deze touringcars met catering en gratis WiFi reis je snel, comfortabel en voordelig. Boek je reis via flixbus.nl